Valserp Публикувано Май 2, 2009 Публикувано Май 2, 2009 Нахранете ме: http://www.box.net/index.php?rm=box_mp3_pl...3&myfiles=1 Цитирай
Valserp Отговорено Май 2, 2009 Автор Отговорено Май 2, 2009 Нещо линка май не работи, а? Втори опит: http://www.box.net/index.php?rm=box_v2_mp3...p;single_file=1 Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Ми, приятна си е песента, даже много! И момичето пее с голям финес! Браво на вас!! Плейърчето няма таймер, обаче, и... на мен песента ми се стори дългичка. Има две причини да я възприема така - или наистина е дълга, или е... малко еднообразна и "изтървавате вниманието" на слушателя. Това е въпрос на аранжимент, обаче. По моему, има възможност припевите да се поналеят и с по-тежки китари - така солото няма да стои "лепнато" върху иначе лиричния акомпанимент. И ако на предпоследната схема на припева се направи някаква импровизация във вокалите, модулацията на финала може да звукне и по-логично. Но в песента "има хляб", както се казва, ще чакам да чуя още! Цитирай
Polyphone Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Много приятна песен! Момата пее много хубаво! Цитирай
Бицев Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Хубава песен, също много приятен вокал. Съгласен съм с Ангелина и по 2-та основни пункта: - Не само акомпаниментът, а и маниерът на пеене е определено лиричен, фин. Солото е много по-'страстно', дори леко агресивно - и затова стои малко чуждо за песента. Могат да се съчетаят по-добре ако се промени характерът или на вокала (пеене с повече 'хъс'), или на китарата (по-лежерно). Последната би присъствала добре през целия аранжимент, с кратки реплики в подходящи места. - Песента като цяло ще спечели от 'разчупване' , внасяне на контраст и интерес - било със структурни, били с чисто звукови ходове, които да поддържат вниманието на слушателя и да се избегне усещането за известна монотонност. Бих нарекъл това едно отлично демо, което с още работа имапотенциал за хитова песен - Успех! Цитирай
fusion Отговорено Май 4, 2009 Отговорено Май 4, 2009 (Редактирано) Както каза Бицев - отлично за демо. Както казаха и другите - липсва му нужната доза раздвиженост. Абе като стана въпрос... тоя прогресив ли ми е изпил мозъка, че всичко ми се струва прекалено еднообразно или просто такива неща се пускат Нивата при миксирането определено имат нужда от корекция. А като стана дума за корекция и самите тонкорекции на отделните канали не ми се струват в оптималните си стойности. Хареса ми ревърснатия чинел в началото и в края на парчето, но като че ли подсилва концепцията за еднообразие Това последното беше в кръга на шегата, де. Фен съм на подобен тип гъдели като еднакви елементи в началото и края. Справка Dream Theater - Octavarium (албума). Само "фа"-то в началото на първото парче и в края на последното е страхотно решение, да не говоря, че всяка песен е в базов размер като на предишната плюс осмина, ключовете се вдигат от фа до фа... но не говорех за DT, де, отплеснах се, сори Приятен парцал може да стане. Има не малко неща за гладене, но не толкова дрехи колкото елементи на парчето Редактирано Май 4, 2009 от fusion Цитирай
Александар Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 Песната е многу убава и има впечатлива мелодија.Мислам дека не и требаат некои којзнае колку разновидни аранжмански украсувања бидејќи понекогаш мајсторството се согледува и во способноста да се направи едноставна и убава песна.Гласот на девојката многу ми се допаѓа и многу убаво ја донесува мелодијата!Единствено што и недостасува на песната е малку динамичка разновидност и придружни вокали.Според мене затоа таа изгледа малку еднолична.Сепак,песната го има она што е потребно за да биде песна.Честитки! Цитирай
Dan Отговорено Юли 28, 2009 Отговорено Юли 28, 2009 Полина пее много добре! Имам чувството че първо сте измислили как да са подредени акордите (акомпанимента) и после напасвате мелодията (гласа) - а това е причината песните звучат малко монотонно и еднообразно! Който иска да чуе повече от дуета - тук Цитирай
Valserp Отговорено Юли 29, 2009 Автор Отговорено Юли 29, 2009 (Редактирано) Имам чувството че първо сте измислили как да са подредени акордите (акомпанимента) и после напасвате мелодията (гласа) Обикновено ги мисля едновременно. Аз май съм забравил да благодаря на всеки отзовал се. Благодаря за интереса и коментарите. Редактирано Юли 29, 2009 от Valserp Цитирай
BlueZone Отговорено Юли 31, 2009 Отговорено Юли 31, 2009 Абе аз ли съм полудял или...спомням си че писах коментар в тая тема, даже помня какво написах, а не го виждам. Странни работи - може и само да съм си мислел да пиша. Както и да е, ето какво е моето мнение: Изначалната идея на парчето е тарикатска, но е решена по доста неориентиран и еклектичен начин. Звучи ми като естрадна метъл балада с начинаеща попаджийка за вокал. Сега, преди някой да се обиди, ще кажа какво точно имам предвид: - Мацката пее приятно, ама по-добре веднага да си смени вокалния педагог с някой, който не е от журито на "Бургас и морето", както и да престане с тия опити да вкарва R'n'B пинизи. - Парчето е стилистично неориентирано - напомня ми на дългокос човек, който се явява на "хит минус едно". Очевидно идеята е парчето да бъде по-скоро рок, отколкото поп, така че е добре да попреслушаш някои доказани изпълнители в съотвената посока и да почерпиш опит от тях. - Общо аранжимента трябва да се барне от човек, дето ги разбира нещата. No offence Цитирай
dedomito Отговорено Август 1, 2009 Отговорено Август 1, 2009 много приятна песничка .Браво , браво и на девойката . Цитирай
Slav Отговорено Август 2, 2009 Отговорено Август 2, 2009 Солото придава някаква динамичност. Хареса ми как влезе с агресията. Мисля, че ако му вкараш една добра ритъм китара би станало по-завършено и пълно. Мелодията много ми хареса, освен това мисля, че ако щрайхът влезе с панорами и свири различни неща вляво и дясно би се получила по-голяма пространственост и би било по-завладяващо. Страхотно е, наистина много ми харесва. Цитирай
Al Tod Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Привет, поздравление за прекрасната песен! Бяхте ми от фаворитите в един конкурс, в който участвахме заедно. Аз не разбирам много от музика, но мисля, че наистина е по-добре да ориентирате аранжимента към рок звучене. Момичето пее страхотно, дуета ви е идеален. Въпреки, че отдавна не съм в течение с родната поп и рок музика, смятам, че парчето си е хитова балада отвсякъде. Желая ви много заслужени успехи! Цитирай
Recommended Posts