blinkxxx Публикувано Май 1, 2009 Публикувано Май 1, 2009 Вчера един приятел си купи педал на Gibraltar и главата на самото чукче се движи на горе и долу и като свириш то се обръща на горе и свириш с долния ръб на главата.Затегнато е до край но то явно е направено да се движи нарочно така и въпроса ми е защо е измислено така и как може да се направи да не мърда? Цитирай
vihro Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Ако правилно съм разбрал,се мърда главата спрямо оста на чукчето,нали така?В този случай,ако самата топка не е кечана и не може да се затегне с прилежащата гайка към оста си,а е пластмасова отливка,нищо не може да се направи или поне ще ти коства време,усилия и пари за да го направиш.По-добре си купи ново чукче. поздрави Вихрен Цитирай
a1RwalK Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 Става въпрос за този педал нали , Попринцип се води че чукчето само трябва да настрой ъгъла на повърхноста според равнината(непонятно за мен как може да измислят такава глупост вместо да го направят леко закръглено) а на въпроса как може да се оправи ми идва само 1 на ум.. в улея на пластмасовата част в която се мърда металната пръчка на чукчето да се запълни с нещо.. силикон или стопена пластмаса .. незнам друго не ми идва на ум в момента Цитирай
blinkxxx Отговорено Май 3, 2009 Автор Отговорено Май 3, 2009 Благодаря ви за съветите,но още на следващия ден отидохме до магазина и го сменихме с по хубав педал на който не се мърда главата.Съжалявам за дето ви загубих времето само. Цитирай
drummer89 Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Човек тоя Gibraltar е супер як. Дали ще го има по бг магазините? Цитирай
blinkxxx Отговорено Май 5, 2009 Автор Отговорено Май 5, 2009 Ами то го има...ходи в Райсинг Форс Цитирай
Recommended Posts