pantommind Отговорено Октомври 31, 2007 Share Отговорено Октомври 31, 2007 Баце,да си жив и здрав и много кеф да си/ни прайш с ДиДабълю-то!!! Ама как ти ходят...не е истина... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Ноември 14, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 14, 2007 Ето тук и аз да постна малко снимки на тупаните ми. А на този сет свиря на последък,като имам да свиря някакви бийтове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FONTARA Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Еееей хубавци.....как са Istambul-ите...не са ли малко сухички Dry демек Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FONTARA Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Евала страшни барабанки...моите са същите...само друг цвят...но като цяло същите хубавци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny47 Отговорено Ноември 16, 2007 Share Отговорено Ноември 16, 2007 Виждам, че ползваш тригери. Искам да те питам нещо относно модулите. Знаеш ли дали съществува модул, на който да можеш да инсталираш семпли от компютър и кой модел на коя марка. Мерси! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FONTARA Отговорено Ноември 18, 2007 Share Отговорено Ноември 18, 2007 Виждам, че ползваш тригери. Искам да те питам нещо относно модулите. Знаеш ли дали съществува модул, на който да можеш да инсталираш семпли от компютър и кой модел на коя марка. Мерси! Дори и най ефтиния модул има миди вход така 4е можеш да си вкараш саунди! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny47 Отговорено Ноември 18, 2007 Share Отговорено Ноември 18, 2007 (Редактирано) ^ Мерси! А колко памет има тва чудо в такъв случай? Иначе модулът ти съм го пробвал веднъж в xxxx и ми хареса много... само не разбирам що ги правят толкова скъпи. Редактирано Ноември 18, 2007 от Danny47 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pantommind Отговорено Ноември 21, 2007 Share Отговорено Ноември 21, 2007 Отдавна не бях поствал тук,та затова реших да сложа нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Ноември 26, 2007 Share Отговорено Ноември 26, 2007 (Редактирано) Да наистина изглеждат много добре.Чинелите определено грабват.Браво.Би ли ми казал каква марка е сетът,че не6то не мога да го зарна от този ъгъл.Виждам 4е касата е с 10 оптега4а като моята но не знам ква е. Наздраве. Мисля, че са ТАМА рокстар ЕДИТ: Ако може някой модератор да изтрие горния пост, че се обърках.. Редактирано Ноември 26, 2007 от Man0waR Scott Culumbus#1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
A-L-A-D-I-N Отговорено Ноември 26, 2007 Share Отговорено Ноември 26, 2007 Въпросче, колко инча ти е касата? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Ноември 27, 2007 Share Отговорено Ноември 27, 2007 В сайта на DW Drums пише,че е 16" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pantommind Отговорено Ноември 27, 2007 Share Отговорено Ноември 27, 2007 И както обича да казва един мой добър приятел и колега :"Знам,че ви е писнало,ама ето още снимки" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts