Jump to content
Българският форум за музиканти

Качество за малко пари


rinti

Recommended Posts

Не видях да има такава тема за това реших да направя(ще закръглим 700теми :godbless: ).Предлагам всеки да сподели мнението си за някои по-евтини сполучливи копия на скъпи китари.Тъи като аз нямам много наблюдения оставям на вас.Нямам предвид кажете ми копие на фендер пресижън за 100лева.

Поздрави

Редактирано от rinti
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.. сигурно има китайски басове за по стотарка ама мене ако питаш по добре ги изпии или похарчи по друг начин кинтите отколкото да си вземеш нещо подобно

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз не смятам да си земам просто да съберем мнения може да помогнем на някои може да казвате качествени китари промерно до 900лева.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

виж сега, думите "качествен", "добър" и тн. за всеки означават различно ... затова според мен темата е повече от излишна - няма смисъл да сръвняваме круши, ябълки и банани

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не видях да има такава тема за това реших да направя(ще закръглим 700теми :) ).Предлагам всеки да сподели мнението си за някои по-евтини сполучливи копия на скъпи китари.Тъи като аз нямам много наблюдения оставям на вас.Нямам предвид кажете ми копие на фендер пресижън за 100лева.

Поздрави

Някога прочутите "ОрФендер" / Орфей / имаха такъв модел, но беше на цена в ЦУМ - 177лв. Адаптер - ужасен, пикгарда се протриваше за месец, ключовете си "отиваха" за 3 месеца, а и след около половин година свирене - грифа ставаше като индиански лък. Но се реставрират, все пак. Дървото има хубав звук. Наскоро аз и temerut "извадихме от праха" един и се получи доста добре, но възстановяването беше няколко по 100лв.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.