rinti Публикувано Април 29, 2009 Публикувано Април 29, 2009 (Редактирано) Не видях да има такава тема за това реших да направя(ще закръглим 700теми ).Предлагам всеки да сподели мнението си за някои по-евтини сполучливи копия на скъпи китари.Тъи като аз нямам много наблюдения оставям на вас.Нямам предвид кажете ми копие на фендер пресижън за 100лева. Поздрави Редактирано Април 29, 2009 от rinti Цитирай
vhcs Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 .. сигурно има китайски басове за по стотарка ама мене ако питаш по добре ги изпии или похарчи по друг начин кинтите отколкото да си вземеш нещо подобно Цитирай
rinti Отговорено Април 30, 2009 Автор Отговорено Април 30, 2009 Аз не смятам да си земам просто да съберем мнения може да помогнем на някои може да казвате качествени китари промерно до 900лева. Цитирай
vhcs Отговорено Април 30, 2009 Отговорено Април 30, 2009 виж сега, думите "качествен", "добър" и тн. за всеки означават различно ... затова според мен темата е повече от излишна - няма смисъл да сръвняваме круши, ябълки и банани Цитирай
armario Отговорено Май 1, 2009 Отговорено Май 1, 2009 Не видях да има такава тема за това реших да направя(ще закръглим 700теми ).Предлагам всеки да сподели мнението си за някои по-евтини сполучливи копия на скъпи китари.Тъи като аз нямам много наблюдения оставям на вас.Нямам предвид кажете ми копие на фендер пресижън за 100лева.Поздрави Някога прочутите "ОрФендер" / Орфей / имаха такъв модел, но беше на цена в ЦУМ - 177лв. Адаптер - ужасен, пикгарда се протриваше за месец, ключовете си "отиваха" за 3 месеца, а и след около половин година свирене - грифа ставаше като индиански лък. Но се реставрират, все пак. Дървото има хубав звук. Наскоро аз и temerut "извадихме от праха" един и се получи доста добре, но възстановяването беше няколко по 100лв. Поздрави. Цитирай
Recommended Posts