Black Bird Публикувано Октомври 20, 2005 Публикувано Октомври 20, 2005 Абре, само на мен ли ми изчезва звука с 1212м? Чета в техния неофциален форум...махаш картата слагаш.... Сънчо,Пешо вие иматело подобни проблеми? Ако нямате кажете си ПЦ частите та дори и каква кутия и захранване имате Цитирай
synchu Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 Ма как така изчезва? На мен преди новите драйвери ми се случваше като стартирам компа и да няма звук, ама въобще. И като цъкна пропъртийз на сесията и сменя например от 48 КХц на 44, за да си презареди драйвера и се оправя. А иначе картата си я познава без проблем. Имаше проблем в началото не щеше да я познае и я преместих на друг слот и оттогава си е по мед и масло (да чукам на дърво) и няма ник'ви проблеми. Компонентите са (то дъното е важно в случая де): дъно: - ASUS P5GD1 Pro с Интел П4 3.0 ГХц, графичната е АТИ Х300 (ПЦИ Експрес). Кутията е Фокскон, 350 вата е захранването, ама го забравих какво беше, но беше едно от най-добрите А на теб какъв ти е проблема всъщност? Горе пиша за неразпознаване на картата, защото местенето по слотовете се прави в такъв случай най-вече? Ако ти накъсва звука може устройствата по ПЦИ шината (по-точно латенциите) да не са наред, има разни утилитата, които позволяват смяната им, така че например звуковата карта да е с приоритет пред другите устройства. Дисковия контролер може да е на ПЦИ-то ...зависи от дъното. Къв ти е чипсета? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 (Редактирано) На мен преди новите драйвери ми се случваше като стартирам компа и да няма звук, ама въобще. И като цъкна пропъртийз на сесията и сменя например от 48 КХц на 44, за да си презареди драйвера и се оправя.А иначе картата си я познава без проблем. Имаше проблем в началото не щеше да я познае и я преместих на друг слот и оттогава си е по мед и масло (да чукам на дърво) и няма ник'ви проблеми. Компонентите са (то дъното е важно в случая де): дъно: - ASUS P5GD1 Pro с Интел П4 3.0 ГХц, графичната е АТИ Х300 (ПЦИ Експрес). Кутията е Фокскон, 350 вата е захранването, ама го забравих какво беше, но беше едно от най-добрите А на теб какъв ти е проблема всъщност? Горе пиша за неразпознаване на картата, защото местенето по слотовете се прави в такъв случай най-вече? Ако ти накъсва звука може устройствата по ПЦИ шината (по-точно латенциите) да не са наред, има разни утилитата, които позволяват смяната им, така че например звуковата карта да е с приоритет пред другите устройства. Дисковия контролер може да е на ПЦИ-то ...зависи от дъното. Къв ти е чипсета? охх ман! някой път не я разпознава друг път просто само звука го няма - пач микса отчита звук но нищо не се чува дори в момента Та ще сменям компа явно! Дай продробно инфо за чарковете си? Редактирано Октомври 20, 2005 от Nalbantov Цитирай
synchu Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 охх ман!някой път не я разпознава друг път просто само звука го няма - пач микса отчита звук но нищо не се чува дори в момента Та ще сменям компа явно! Дай продробно инфо за чарковете си? За неразпознаването - кофти работа. Местене по слотовете, ако не стане значи или дъното нещо е кофти или картата (не дай Боже)... За индикацията на звук, а неговата фактическа липса, както съм написал по-горе просто отваряш ПачМикса и сменяш някое от пропъртитата на сесията, например от 48 на 44 Кхц и обратно...или входните нива от -10 на +4 и обратно. Компонентите са дъно - ASUS P5GD1 Pro, процесора - П4 3.0 Гигахерца... видео - EAX300 (което е АТИ Х300), PCI Express кутия - Foxconn, захранването май беше Sirtec 360W с 12см вентилатор... РАМ - 1 ГБ Dual Channel A-Data... (май ше слагам още един ГБ)... 2 SATA диска... Win XP Pro... Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 Тханк ю ман! еи ся тъкмо смених на съвсем пресен слот и саунд ис бак бут ся ше ида да цана ново ПЦ и без тва моето е гадно ) Цитирай
synchu Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 Тханк ю ман! еи ся тъкмо смених на съвсем пресен слот и саунд ис бак бут ся ше ида да цана ново ПЦ и без тва моето е гадно ) хехе честито - новото ПЦ си е ново Избягвай ВИА-та, че има декларирани проблеми с ЕМУ. Аз от мойто съм си доволен. Ако бях изчакал още два месеца навремето щеше да съпортва и двуядрени процесори, ама нейсе не бяха излезли тогава още. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 (Редактирано) ам тук има ли некой с ему бът с АМД и "без" проблеми че се чудя за АМД63 и да сподели чарквете хахах4 Редактирано Октомври 20, 2005 от Nalbantov Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 (Редактирано) абе откак заредих новите драйвери на няколко пъти ми разпознава че имам ДОК и нема звук и вика че нямам достатъчно хардуер, оказва се, че тва се опраа с restore defaults от менюто на картата и след тва рестарт и така до следващия път, еми нови драйвери, ко да праиш бтв същото, разбрах, се получава и с 404 драйверите Редактирано Октомври 20, 2005 от peshoy2k Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 (Редактирано) абе откак заредих новите драйвери на няколко пъти ми разпознава че имам ДОК и нема звук и вика че нямам достатъчно хардуер, оказва се, че тва се опраа с restore defaults от менюто на картата и след тва рестарт и така до следващия път, еми нови драйвери, ко да праиш и тва го видех вече сподели си компа ко има вътре в детайли? Редактирано Октомври 20, 2005 от Nalbantov Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 ами некъде го бях споделил, чакай ся да видя ко беше......... рестарт Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 ами некъде го бях споделил, чакай ся да видя ко беше......... рестарт Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 20, 2005 Автор Отговорено Октомври 20, 2005 (Редактирано) бтв същото, разбрах, се получава и с 404 драйверите онз форум е пълен с жертви :green: и я съм тама веке ама пусти саунд много ме кефи...къв е клиър добри конверторе има Редактирано Октомври 20, 2005 от Nalbantov Цитирай
synchu Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 Ае като се замислиш колко народ има тези карти и го сравниш с 10-ината, които се оплакват във форума - май не са чак толкова много. Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 20, 2005 Отговорено Октомври 20, 2005 начи дъното, щот се го забраам е ASUS KV7 SE DELUXE чипсета е VIA, обаче, когато го взимах имаше n-force 3, който беше и си е пълен ташак, но сега има n-force 4, който е друга работа. Процесора е Атлон 64 на 2800+, рама е 2 гб, а дисковете са 2 сийгейта единия 120, а другия 160 на SATA, обаче съм чувал че ако дъното поддържа SATA II - трансфера е 2 пъти по-бърз, мойто не поддържа така че , ама е по-старо тва е Цитирай
Recommended Posts