Glacierise Публикувано Ноември 30, 2004 Публикувано Ноември 30, 2004 Я изокайте се, граждани, по тоя въпрос. На мене лично ми е доста неудобно като съм прав китарата да ми е ниско, ама гледам да свиквам. Знам, че е кофти за ръцете, ама глей го Джеймс - дъни от 20 години, китарата му е на коленете, па си е жив и здрав. Цитирай
Koyote Ugly Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Бе, тя и баба ми 70 години копа картофите ама още може. Цитирай
musicman Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 До коленете му е ама така е гъзарско Я виж BBKing като китарата му е под брадата - някак си не хваща окото. Той за това не куфее защото не му е удобно Сега сериозно по въпроса. На мен също не ми е удобно китарата да е съвсем ниско. Намерил съм си положението, което ми е удобно на ръцете. Истината е, че колкото е по на вискоко - толкова е по-удобно. Е, сега не е нужно да се прекалява. Идеята е да не си загубиш постановката. Щото иначе ще те болят ръцете. А има и нещо друго. както и да застанеш - свикава се С повечко упражнения можеш да се научиш да свириш и с китара на коленете Моето мнение е всеки да си намери как му е най-удобно и да свири :guitar: :violin: Цитирай
Glacierise Отговорено Ноември 30, 2004 Автор Отговорено Ноември 30, 2004 Абе определено е по-метъл като ти е ниско китарата Аз затва така тренирам Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Наистина най-важно е удобството!!! Аз свиря доста височко, но не ми дреме! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Мислете кво се чува а не как изглеждате да не сте манекени! Цитирай
Bassko Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Гениталите ми са малко под центъра на тялото, а главата- м/у раменете и гърдите! Цитирай
vovcho Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Гениталите ми са малко под центъра на тялото, а главата- м/у раменете и гърдите! Тоя е най-големия манекен да знаете! Цитирай
Angry Samoan Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Не знам дали има някакво значение, но на мен ми харесва китарата да е по-ниско разположена. Това може би зависи и от конструкцията на тялото, ако си набит и с къси ръчички ще ти е по-трудно . На мен лично ми е по-удобно ниско разположена, защото изгежда по-яко според мен, даже искам да я сложа още по-ниско, но за това ми трябва по-дълъг колан. Цитирай
The_Boss Отговорено Ноември 30, 2004 Отговорено Ноември 30, 2004 Тоя е най-големия манекен да знаете! Знам. Особено когато свири на един крак. А пък като е забравил песните само стои и гледа така Цитирай
Koyote Ugly Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Не знам дали има някакво значение, но на мен ми харесва китарата да е по-ниско разположена. Това може би зависи и от конструкцията на тялото, ако си набит и с къси ръчички ще ти е по-трудно . На мен лично ми е по-удобно ниско разположена, защото изгежда по-яко според мен, даже искам да я сложа още по-ниско, но за това ми трябва по-дълъг колан. ...и по-дълги ръце :-) Цитирай
thurston Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 най-добре китарата до брадата-кат' папийонка, ххаха ако е черно-бяла-още по-добре Цитирай
Glacierise Отговорено Декември 1, 2004 Автор Отговорено Декември 1, 2004 Още малко и ше си я качиш на чутурата като индиец - кошница Цитирай
Mityata Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 аз свира със средна дължина на колана - нито е по - висок, нито прекалено нисък... според мен най важното е да ти е удобно, но все пак и визята не е за пренебрегване.... Цитирай
ELVIS Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 колкото по-надолу ти е китарата, толкова по-кул!! загащените китари мноо ме дразнят... Цитирай
Recommended Posts