NashaRussia Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 http://4storing.com/pk37wl/f4facd4c81992bb...a6b105f894.html тази песен е записвана в домашни условия това е една от най - добрите ми приятелки тя има и още песни музика текст за нейни надеюсь че харесвате ! Кстасти тя е най - известното момиче в интернет amatue е нейния псевдоним ! Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 Ако си смениш ника на "Няма да ви спираме вече газа", обещавам да я чуя! Цитирай
NashaRussia Отговорено Април 29, 2009 Автор Отговорено Април 29, 2009 Ако си смениш ника на "Няма да ви спираме вече газа", обещавам да я чуя! То лошо станало като го спряли но в Москва винаги е така ! Слабо парно слаби нерви големи сгради ....... Доколкото до ника ой Нашараша ми харесва за сега имам го в превдидчик Цитирай
блъфа Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 Песента е пълна боза! иначе,момичето си пее.......!!! абе не съм фен!!! Цитирай
emo_tion1 Отговорено Май 5, 2009 Отговорено Май 5, 2009 На мене пък ми хареса песничката. Добре направена и изпята Цитирай
Recommended Posts