Dilian Nedev Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 (Редактирано) Днес реших да видя дали не съм забравил да вадя песни . Набелязах си Runaway . Барабаните и клавирите са MIDI (лично си ги записах с клавиатурката) , китарите и баса са изсвирени с реални инструменти , въпреки че на звук са малко като играчки Ето и линка към кавъра : http://www.4shared.com/file/102192798/e212..._-_Runaway.html пс. Не съм целял идентичност с оригинала , даже май 40% от записаното е импровизация по темата. Редактирано Април 28, 2009 от Lord Of Darkness Цитирай
killer Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 Много, много, много ми хареса!!! Сега остава и някой да запише вокалите и имате страхотен кавър на песента!!! Марио Цитирай
W_A_R Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 Бравос!!! Значи солото ти е яка импровизация, което показва индивидуалност. Лично аз никога не съм бил фен на точното копие... Евала!!! Клавирите ми звучат някак пискливо, но иначе останалото е супер. Цитирай
Polyphone Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 Браво! И евала за солото!! Любимо парче - не ми е в регистъра, иначе с голям кеф бих го изпял!!!!! Цитирай
YJM Отговорено Април 29, 2009 Отговорено Април 29, 2009 (Редактирано) Хареса ми, браво Редактирано Април 29, 2009 от YJM Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 ако докараш същата бленда на клавира, ще стане много яко Диляне Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 2, 2009 Автор Отговорено Май 2, 2009 И тогава автоматично мога да се кръстя копир-машина. За останалите коментари - благодаря. Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Май 2, 2009 Отговорено Май 2, 2009 (Редактирано) е чак пък копир.. не си мисли, че си барнал звука като на Бон Джоуви, но пък като за тебе бива Редактирано Май 2, 2009 от yellow nEuphoria Цитирай
dedomito Отговорено Май 3, 2009 Отговорено Май 3, 2009 Парчето е трепач . На това му се казва истински кавър . Не е копие 1:1 , а е вложено усилие хем да се запази основната тема , хем да се впише и възприемането на изпълнителя към песента . Остава само някой наистина да го изпее и ще стане хит №1. Де да можех и аз така .... Цитирай
djoko Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Евала!!Солото е много добро,според мен кавърът ти е много успешен Цитирай
Recommended Posts