edgecrusher Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 Здрасти. Сигурен съм че тука почти всички китаристи са соло китарист (т.е. да свирят само ритъм не им стига ) .... м'цък! Аз се опитвам от "набеден" соло-китарист да си остана само ритъм и почти успявам!Дори и китарист звучи малко силно казано... Относно солата...опитвам се да ги правя толква прости,че и без да искам ги запомням.А ако не ги запомня,Метода "Кери Кинг" идва на помощ т.е.безразборна инпровизация.Там съм добър почти колкото всеки друг! Цитирай
thurston Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 моите китарни сола не са толкова сложни, аз наблягам на фийдбек и noise , но ще се отнася до чистото свирене фразите помагат неимоверно много, просто го помниш на части. незнам ако сте некви малмстийновци, и свирите много сложни и украсени работи, хващайте тетрадката, но ако не сте... ето моята персонална гордост <<КПД-0>>/Острови...от 2002. ще се радвам на вашите отзиви по повод солирането ми, btw. Цитирай
Rohypnol Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 моите китарни сола не са толкова сложни, аз наблягам на фийдбек и noise , но ще се отнася до чистото свирене фразите помагат неимоверно много, просто го помниш на части. незнам ако сте некви малмстийновци, и свирите много сложни и украсени работи, хващайте тетрадката, но ако не сте...ето моята персонална гордост <<КПД-0>>/Острови...от 2002. ще се радвам на вашите отзиви по повод солирането ми, btw. Намери си друга група Цитирай
bulby Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 edgecrusher - Кери Кинг е лидер в измислянето на 100%-ово безмислени сола Цитирай
bulby Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 thurston - Човече, музиката е готина, но вокала трябва доста да си промени пеенето на някои места. Малко прилича на пича от Остава иначе. И онзи "речитатив" между 2:00 и 2:10 най-уместно ще е да го махнете. Иначе като цяло - браво ! Малко ми мяза на Anathema / Katatonia на места, определено е яко ! П.С. Само мое мнение, но все си мисля, че специално този тип музика звучи по-добре, когато текста е на английски. Цитирай
Fenix Отговорено Декември 1, 2004 Автор Отговорено Декември 1, 2004 СъветСвири всеки ден собствените си неща в началото всичко ще бъде само мъгла от тонове след време ще почустваш че вече всичко е твое и познато и зависи ...но разчиттай на визуална памет не на слухова по лесно може да пробваш да си кръщаваш всяка част на нещо или някой от солото и като начало избягвай бързи неща и ако знаеш една гама или арпеж ползвай ги безсрамно така нещата ще оставят дълбок отпечатък и след 5 години ще помниш всичко което издрънкаш аз бях така много отдавна а сега мога да повторя всяка простотия която изсвиря... Мерси Е т'ва е дето ми трябваше, 10х. No offence, до другите post-ове ама засега цялата втора страница е пълна само с глупости. В смисъл, с неща дето нямат връзка с темата. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 СъветСвири всеки ден собствените си неща в началото всичко ще бъде само мъгла от тонове след време ще почустваш че вече всичко е твое и познато и зависи ...но разчиттай на визуална памет не на слухова по лесно може да пробваш да си кръщаваш всяка част на нещо или някой от солото и като начало избягвай бързи неща и ако знаеш една гама или арпеж ползвай ги безсрамно така нещата ще оставят дълбок отпечатък и след 5 години ще помниш всичко което издрънкаш аз бях така много отдавна а сега мога да повторя всяка простотия която изсвиря... Мерси Е т'ва е дето ми трябваше, 10х. No offence, до другите post-ове ама засега цялата втора страница е пълна само с глупости. В смисъл, с неща дето нямат връзка с темата. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 1, 2004 Отговорено Декември 1, 2004 edgecrusher - Кери Кинг е лидер в измислянето на 100%-ово безмислени сола Анджък! Цитирай
thurston Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 angermeans-парчето е от преди години, още съм бос в пеенето... rohypnol (внимавай с този препарат, момче)-това е моята група и ако не измреме от умни съвети, ще свирим още години...мерси за съпричастността, хора Цитирай
jFog Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 No offence, до другите post-ове ама засега цялата втора страница е пълна само с глупости. В смисъл, с неща дето нямат връзка с темата. Пак добре че темата си я бива поне... Цитирай
EmchoDT Отговорено Декември 2, 2004 Отговорено Декември 2, 2004 Моят начин на правене и запомняне на сола е: Импровизирам върху дадения риф и,съответно,записвам и по-яките моменти ги оставям!!! Така,докато не стане цяло завършено соло!!!Пробвай!!!После,като е готово и записано е лесно за запомняне,все ще ти се набие в главата!!!!!!!!! :wall: модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
Fenix Отговорено Декември 2, 2004 Автор Отговорено Декември 2, 2004 No offence, до другите post-ове ама засега цялата втора страница е пълна само с глупости. В смисъл, с неща дето нямат връзка с темата. Пак добре че темата си я бива поне... Еееее, как нали аз съм я пускал Цитирай
spotlight_kid Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 аз обичам да импровизирам и според мен колкото съм некадърен китарист толкова жуля сносни импровизации Цитирай
One_Voice Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 А аз оште не мога да свиря вйй за сола ми говорите Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 3, 2004 Отговорено Декември 3, 2004 А аз оште не мога да свиря вйй за сола ми говорите я един съвет ти давам Стой по често с китарата а не с клавиатурата тък в форума :read: :guitar: Цитирай
Recommended Posts