kvelikov Публикувано Април 26, 2009 Публикувано Април 26, 2009 Ето как продължава експериментът "Wake up" ... Този път стилът е баладичен - за нежните души във Форума...:--) Текстът, разбира се е същия... http://www.4shared.com/file/101820426/2f26.../Ballad_up.html Цитирай
kvelikov Отговорено Април 27, 2009 Автор Отговорено Април 27, 2009 Ето малко по-изчистен микс... http://www.4shared.com/file/101954414/1c1b...Balllad_up.html Цитирай
martist Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Супер е идейката, ма тоз бас да е толкоз фалшив начиииииииии......... Цитирай
kvelikov Отговорено Април 27, 2009 Автор Отговорено Април 27, 2009 Хм...не знам дали го слушаш на влачеща касетка или на стар магнет , но "фалшив бас" е последното, за което бих се сетил... Понеже съм го свирил тон по тон, със сигурност един от двама ни има проблем със слуха...:----) Anyway... Радвам се, че идеята ти е харесала и благодаря! Цитирай
Aquarelle Отговорено Април 27, 2009 Отговорено Април 27, 2009 Ще си позволя да кажа, че баса наистина като че ли бяга малко на моменти, но това според мен е от блендата - скромният ми опит сочи, че обикновено "неживо" изсвирените басове и китари (имам предвид синтезирани), звучат фалшиво, просто защото са неестествено верни...в смисъл, че струнните инструменти по природа са малко фалшиви, което едва ли може да се докара със синтезирани такива Иначе песента звучи приятно...малко отнасяща някаква Цитирай
kvelikov Отговорено Април 28, 2009 Автор Отговорено Април 28, 2009 Благодаря за добрите думи ...:--) Целта наистина беше да звучи лежерно и отпускащо ... Радвам се, че е постигната! Колкото до бас линията, звукът е от wav-файл с реален инструмент ... А заради забележката по-горе го пуснах на какви ли не говорители и никъде не ми звучи фалшиво...:--) Явно е въпрос на слух ...:--) Важното е, че песента ви е харесала ... Успехи! Цитирай
kolio_k Отговорено Април 28, 2009 Отговорено Април 28, 2009 Парчето е хубаво и звучи много добре с изключение на баса. Разбирам че си го записвал с VST , но по някакви странни за мен причини, терцовия тон винаги звучи високо и дразни. Не знам как може да се получи това, може би нещо от ествството на използвания саунд Цитирай
kvelikov Отговорено Април 28, 2009 Автор Отговорено Април 28, 2009 Ей, този бас, та бас ... Не е с VST, взел съм го от банка с реално изсвирени тонове ...:--) Предлагам следното: моля някой басист (може и друг музикант, всъщност...) от форума да запише бас линията, а защо не и да я доразвие ... Казвам го сериозно - от мен остава почерпката... А като знам колко още неща са ми в главата, току-виж и online-бенд се заформил ...:--) Предварително благодаря! Цитирай
Recommended Posts