Harvester Of Sorrow Публикувано Април 24, 2009 Публикувано Април 24, 2009 http://www.thomann.de/gb/dean_guitars_vx_cb_lh.htm Що ми се струва че на тая метла не и трябва заключване. Кажете нещо по въпроса щото не съм в час много много. Цитирай
Ignos Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Еми, незнам. И аз винаги съм се чудил как може да има такива глупости. То по принцип се взима tune-O-Matic за лесна промяна в строя, а да сложиш заключване на такъв нът е глупост за мен! Цитирай
sasoh Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Извинявам се за офтопика, този над мен може ли да обясни как TOM помага за смяна на строя? Цитирай
Necrophagist Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 tune-O-Matic ще рече фиксиран бридж, т.е. просто си седи-неподвижен. Този нът е глупост,аз не виждам как след като заключиш китарата ще я настройш Тези от Вас които има китара с флид роус знаят че флоида си има финна настройка на всяка струна именно за да се настрой китарата след като се заключи Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 24, 2009 Автор Отговорено Април 24, 2009 А тоя нът не може ли да се смени с някакъв, ако се намери за лява ръка де. Цитирай
sasoh Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Смисълът от заключващ нът при китара с фиксиран бридж е абсолютно никакъв. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 24, 2009 Автор Отговорено Април 24, 2009 Доколкото знам се слага за да не се разстройва, но при положение че е с фиксиран бридж няма смисъл. Кажете ми мога ли от някъде да намеря нът без заключване, китарата е идеална за мене, само дето нъта е проблем. Цитирай
sasoh Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Абе брат, ти къде видя какъв е nut-а на тая китара и какво изобщо питаш в тази си тема? Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 24, 2009 Автор Отговорено Април 24, 2009 Абе брат, ти къде видя какъв е nut-а на тая китара и какво изобщо питаш в тази си тема? Честно да ти кажа тая китара съм я виждал на 100 места, като някъде е със заключващ нът, някъде не. Заформих темата така, защото би се обърнало повече внимание от "имам х пари и търся китара" Цитирай
sasoh Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Ако е имала заключващ нът, вероятно е била с някакво тремоло Най-вероятно са били 2 еднакви като модел, но не си видял на едната тремолото Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 24, 2009 Автор Отговорено Април 24, 2009 В началото е линк от Томан, ето един от Musik-Produktiv: http://www.musik-produktiv.de/(s(vz88mbnx1...bk-3129185.aspx Цитирай
Necrophagist Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 и 2-те китари които показваш са с фиксиран бридж,което значи че от нът-а няма смисъл.Той се слага за да спре напъна към ключовете при изпозване на някаква механика(тремоло,флойд)Иначе може и без него но шанса ключовете да изпуснат или да се прецат е много голям.Ако не искаш да ползваш нът-а просто не го стягай,даже махни 3-те болда,които се стягат и 3-те метални пластинки,които притискат струните и си готов за действие. Цитирай
Ignos Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Извинявам се за офтопика, този над мен може ли да обясни как TOM помага за смяна на строя? Имах в предвид, че бидейки фиксиран бридж е нормално да е без заключване и така лесно да може да се променя строя без излишни проблеми. Цитирай
BWC Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 А защо не слагат такива нътове и на Стратовете и другите с подобно тремоло за да не бягат като го ползваш ? Цитирай
abductor Отговорено Април 24, 2009 Отговорено Април 24, 2009 Защото нямат настройка на бриджа?? Цитирай
Recommended Posts