untraceableone Отговорено Април 25, 2009 Автор Отговорено Април 25, 2009 Батка, ти задължително ли искаш да е V образна китарата? Защото само V формата ти добавя 100-150 лв. Което значи че същата китара с нормална, по-удобна форма струва 450 лв. А по принцип дисторжън имат почти всички кубета.Аз преди време бях с Fender Frontman 15R и имаше приличен драйв. Щото отделен педал /приличен/ струва 80 - 100 лв. Ами виж horefucker,значи V образните ми грабнаха вниманието и още повече съм голям фен на Мъстейн и от там се зарибих по тях,което обаче не означава,че ще са ми удобни,когато наистина хвана китарата и започна да свиря.Така че все пак трябва да пробвам. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Моето кубе също има дисторшън - Laney LX 12. За домашни бичкии е перфектно. Цитирай
horsefucker Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...p;hl=jackson+kv http://forum.muzikant.org/index.php?showto...p;hl=jackson+kv Виж тия две обяви от форума. Може пък да си харесаш нещо. Таман повече пари ще ти останат за кубе и дистер. Цитирай
radoi4o Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Моя съвет е да вземеш някой приятел който разбира и да отидете по магазините и да пробвате китари докато ви изхвърлят или си харесаш . Най-важното за една китара е как звучи, така че формата, флойда оскъпяват неоправдано. Моя опит до сега е показал, че с правилните настройки на кубето и драйв/ефект или процесор можеш да накараш един добър инструмент да свири както класически рок, така и зъл метъл Цитирай
untraceableone Отговорено Април 25, 2009 Автор Отговорено Април 25, 2009 А като магазини и то конкретно в София,коректни и с богат асортимент да ме насочите,че тая седмица отивам и не знам къде да отида. Цитирай
untraceableone Отговорено Април 26, 2009 Автор Отговорено Април 26, 2009 Много ви благодаря,за нещата които ми казахте!Ще пиша като взема нещо. Цитирай
sonic syndicate Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 хора искам да попитам като за първа ел. китара тази става ли? http://en.euroguitar.com/search.html?word=...&category=0 Цитирай
sonic syndicate Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 а казаха ми че моделите на ibanez били по добри .. така ли е наистина? не разбирам мн да ви кажа иии .. не искам да се прецакам накрая .. я кажете някви предложения ..или напрао да взимам тая behinger Цитирай
sasoh Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 Някой ibanez вероятно би бил по-удобен, може би по-добър като изработка, но ти ще се учиш, така че си вземи китара, която ти е удобна. В крайна сметка китара за хиляди свири като китара за стотина, ако е в неумели ръце Цитирай
sonic syndicate Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 хаха да верно е така .. .. ок мерси мн за помощта .. дано си купя по бързо че няам търпение вече Цитирай
untraceableone Отговорено Април 26, 2009 Автор Отговорено Април 26, 2009 (Редактирано) Малко оффтопик,ама ме интересува дали някой от вас знае дали тази събота музикалните магазини работят и най-вече в Стара Загора?Защото нали тази седмица и другата до четвъртък дни са празници и затова. Редактирано Април 26, 2009 от untraceableone Цитирай
stef_lp Отговорено Април 26, 2009 Отговорено Април 26, 2009 (Редактирано) Айде и аз да си изплющя супер-кометентното мнение (в ироничен смисъл разбира се). Допреди 2 седмици бях в твоята ситуация и си взех ibanez 170 dx + line6 spider3 = 700лв.. отначало малко са отчаях как се мажеше звука, но после разбрах че имало такова нещо като 'palm muting' .. абе как да е доволен съм всеки ден ставам все по-доволен Редактирано Април 26, 2009 от stef_lp Цитирай
Recommended Posts