bassa Отговорено Юли 9, 2009 Share Отговорено Юли 9, 2009 Имаш ли въобще представа клко струва да направиш такава школа с твърди корици и с всичко останало което поне на теб ше ти е по приятно да го гледаш и четеш??? и от горе на всичката щом цената е такава значи има защо! Авторът няма да реши да го продава толкаво скъпо без да има основателна причина.Казвам го ,защото го познавам като човек, а и защото знам колко много му струва издаването дори на 1000 копия на труда му! От горе на всичко е много глупаво да сравняваш музикален труд със художествена книга, чието написване няма нищо общо с музикалното образование на професора, който междувременно се е доказал и в чужвена (Берлин)! Така че на дейте да си правите прибързани изводи за цината на школите... Ако имате парите - купете си я ,ако не - правете квото щете.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Юли 9, 2009 Share Отговорено Юли 9, 2009 Смятах да не пиша, но явно не само аз съм обиден. Преди години, още като ученик, реших да си взема въпросната школа - не помня колко струваше тогава, но беше далече над представите ми (и това ме зариби още повече) и все пак събрах парите, отидох в книжарницата и си я купих. Дискове, обаче нямаха. Цената не беше малка и т.н. Сега, наистина говорим за музикален труд и нека пропусна смешната корица със смешните, несъразмерни китари, но в единствената страница текст (въведението) имаше няколко доста груби правописни и стилистични грешки. Това първо. Второ - прелиствам книжката и навсякъде е изпълнено със следи от писане и знаци по нотите от химикал/молив, но минали през ксерокопието. Дисковете си ги взех доста по-късно (когато станаха готови, а така и не разбрах, не бях ли платил аз вече за тях още първия път - с купуването на книжката) лично от Венков и на тях пишеше името ми с маркер, но пак бяха някакви безумни пари, записвани на бързи обороти защото още от първото пускане започнаха да прескачат. Трето - смея да тъврдя, че малко се разсърди (освен изненада) когато разбра, че имам оригинала на школата от Иван Горинов и нямам нужда от ксерокопието, което ми предлагаше пак за някаква безумна цифра. Не отричам това, което е направил и прави, дори много го зачитам, ако мога така да се изразя, но ме обижда жалкото търгашество с нещото, което обичам - това е! Поздравчета и обичайте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ludmata Отговорено Юли 10, 2009 Автор Share Отговорено Юли 10, 2009 @bassa Виж приятелю, г-н Венков може да се е доказал в чужбина, но за Илф и Петров, Достоевски, Толкин и т.н примерно е чувал цял свят, не само Берлин... Смея и твърдя, че музикалното образование с нищо не превъзхожда литературното такова, кой за каквото има талант... @...taka li e? - a taka Много точно 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolega Отговорено Май 28, 2010 Share Отговорено Май 28, 2010 Здравейте! Интересува ме някой може ли да ми прати аудио файловете от диска, защото школата я имам само на хартия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Moozu1 Отговорено Януари 21, 2013 Share Отговорено Януари 21, 2013 Здравейте!Прочетох цялата тема и видях колко лошо сте настроени към пиратството и с право.Проблемът ми е, че живея в другият край на България , а ми трябват няколко произведения на Симеон Венков, понеже възнамерявам да кандидатствам в НМА с баскитара. Някой ако може да ми препоръча 2 негови не много трудни пиеси и да ми прати нотите им ще му бъда много благодарен!Skype : moozu1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Януари 22, 2013 Share Отговорено Януари 22, 2013 Moozu1, имам школата, но ми се струва, че първо трябва да си изясниш какво точно ти е нужно за кандидатстване. Преди години имаше 1 задължителен етюд от М. Венков и задължително парче на Дж. Мичъл с Джако Пасториъс на баса (включено е в същата школа), като тази информация е доста стара. Провери какви са актуалните изисквания и пиши тук, ще помогнем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Moozu1 Отговорено Януари 26, 2013 Share Отговорено Януари 26, 2013 Един етюд/пиесана С.Венков, 1 джаз пиеса /take the а train/ жанрова пиеса по избор ,гами,четиризвучия,ЕТМ,солфеж. Това разбрах от ученик в нма и сайта. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
разбойник Отговорено Януари 26, 2013 Share Отговорено Януари 26, 2013 Пиши ми на razboinikoff (@) yahoo.com Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ednomomi4e Отговорено Февруари 12, 2013 Share Отговорено Февруари 12, 2013 (Редактирано) Пичове това някакъв виц ли е или .................... Редактирано Февруари 12, 2013 от ednomomi4e Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalbojan Отговорено Март 29, 2015 Share Отговорено Март 29, 2015 няма да се сърдя ако ми някои испрати 33-те етюда skype-metalbojan Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts