Fortissimo Публикувано Октомври 18, 2005 Share Публикувано Октомври 18, 2005 Някой да е пробвал, ама наистина да е пробвал а не да е чел само за него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tsetso Отговорено Октомври 19, 2005 Share Отговорено Октомври 19, 2005 Съвсем скоро пробвах.Сафо свириха при мен и басиста има такъв.Има много хубав саунд само че телцето му е много малко и ми стои като значка.Иначе при цялата ми неприязън към Уорвик този модел и долфин са наи сполучливите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Октомври 19, 2005 Share Отговорено Октомври 19, 2005 аз съм китарист - но братовчед ми Роби( от бившата група Хан) има такъв също басиста на Латино Партизани - беше ни го дал да запишем една песен с бившата ми група - просто ме кефи ако имах доста излишни кинти бих си взел и за себе си един Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 20, 2005 Share Отговорено Октомври 20, 2005 Да на сафо басиста (забравих му името) има такъв Много готино звучи. слушал съм го и сме си приказвали за басове... нали сме басисти да му се невиди Ако пак се интересуваш от звука на адаптерите може като идваш в софето да чуеш баса ми с МЕК-овете... Само дет не ми допада много формата на тея warwick ;( Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fortissimo Отговорено Октомври 26, 2005 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2005 ам отде ги набара тия МЕС-ове бе човек. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 28, 2005 Share Отговорено Октомври 28, 2005 ам отде ги набара тия МЕС-ове бе човек. ebay.de Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Март 1, 2006 Share Отговорено Март 1, 2006 много добър бас,но според мен не е достатъчно добре балансиран(заради малкото тяло грифът"увисва")свирих с такъв(bolton)една година,и след това го продадох. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts