Димитко Публикувано Април 22, 2009 Публикувано Април 22, 2009 Една песничка, по която още работя интересно ми е да чуя мнение за текста :-) Събудих се рано, към два без петнайсеа срещу мене момиче седи и ме гледа със сини очи. Протегнах се бавно, и повдигнах вежди, усмихвах се леко и тихо попитах коя си пa ти? "Господине заспал сте пред мойта врата" Пред вратата заспал съм дълбоко с двулитрова бира в ръка. Няма нищо аз казах, това е така Но така и така сте тука нека вдигнем н'здраве сега. И те така...Наздраве И те така, за мое здраве И те така, за твое здраве И те така. Обърна се тя, и се провикна: "ИВАН!" В този миг, в този час не очаквах аз мъж тъй голям... Къв си ти бе ми вика, и що лежиш тука Поговорихме малко най-вече той, но аз взех си поука Няма нищо му казах, това е така Но така и така сте тука нека вдигнем н'здраве сега. И те така...Наздраве И те така, за мое здраве И те така, за твое здраве И те така. Акорди: D | Cm | A | G A Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Текста ме кефи доста - майтапчийски е Представям си го в някакъв ска- вариант, примерно. Ще стане супер. Цитирай
Димитко Отговорено Април 22, 2009 Автор Отговорено Април 22, 2009 Текста ме кефи доста - майтапчийски е Представям си го в някакъв ска- вариант, примерно. Ще стане супер. Благодаря, мелодията и аз, и групата я определяме като ска надявам се да мога да пусна запис на песничката скоро :-) Цитирай
TONY Отговорено Април 25, 2009 Отговорено Април 25, 2009 Да, ще го бъде. Като стане записа го пусни. Цитирай
Recommended Posts