Black Bird Публикувано Октомври 16, 2005 Публикувано Октомври 16, 2005 някой да свири с Seymour Duncan ? И в бг има ли ги? По точно Seymour Duncan SH-11 и SH-12 george lynch screamin’ demon™ Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Аз имах на няколко китари в миналото и все още имам на една от китарите ми Сиймор Дънкан.Какво по точно те интересува? Владо Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 16, 2005 Автор Отговорено Октомври 16, 2005 Аз имах на няколко китари в миналото и все още имам на една от китарите ми Сиймор Дънкан.Какво по точно те интересува? Владо колко са по различни от Димарзио. Аз имам Паф Про - Ево - и Димарзио ИБЗ.... Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 Ами,не чак толкова различни колкото повечето хора си мислят. Лари ДиМарзио е почнал като чирак на Сиймор ако не се лъжа. Един начин по който можеш да ги сравнип на книга е да погледнеш таблиците на ДиМарзио и Дънкан и да видиш какви са им честотните характеристики,резонантните пикове и материалите от които са направени - АлНиКо,кераминчни или др.Аз иначе мисля че DiMarzo PAF Pro е сходен със Seymour Duncan SH-4,а Evolution-a със Screamin Deamon SH-12.И въпреки че и двете марки имат модели които са много сходни,аз лично съвсем малко повече предпочитам Дънкан от адаптерите масовки.Какъв точно звук преследваш,Митак,за да търсиш Дънканите? Владо Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 16, 2005 Автор Отговорено Октомври 16, 2005 (Редактирано) звук преследваш,Митак,за да търсиш Дънканите? Neil Zaza и Линч ... има 2 детйла в звука им..."ряз" и "Вик" хахах Редактирано Октомври 16, 2005 от Nalbantov Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 За звука на Линч,определено покупката на SH-12 ще те докара близко.Колкото до Заза,там е по-скоро изцяло в ръцете-различните му китари са с различни адаптери-виждам ДиМарзио,Дънкан,Бардън,Фендерски,Г&Л-ски и т.н.Но и за двамата определено звука е в ръцетеи апаратурата(до някяква степен),както за тебе,мене и безброй други.И липсата на звук също Владо Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 16, 2005 Автор Отговорено Октомври 16, 2005 (Редактирано) За звука на Линч,определено покупката на SH-12 ще те докара близко.Колкото до Заза,там е по-скоро изцяло в ръцете-различните му китари са с различни адаптери-виждам ДиМарзио,Дънкан,Бардън,Фендерски,Г&Л-ски и т.н.Но и за двамата определено звука е в ръцетеи апаратурата(до някяква степен),както за тебе,мене и безброй други.И липсата на звук също Владо пак до кривата круша ) е тва е Ево... http://cmusicforum.com/dimitar/Evo.mp3 ама искам по друго- по напевно да е Редактирано Октомври 16, 2005 от Nalbantov Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Октомври 16, 2005 Отговорено Октомври 16, 2005 (Редактирано) Щеше ми се да има лесни формули за овладяване на звука на определен китарист от сорта на китараХ+адапериУ+апаратураZ=звук-на-китаристА,но уви за съжаление поне аз не ги знам .Но все пак ако търсиш по-агресивен звук и искаш да Пробваш Дънкан,определено си поръчай един SH-12,въпреки че аз бих предпочел SH-14,SH-11 или SH-5. Владо Едит:Ако искаш по-напевен определено SH-11 или SH-5. Редактирано Октомври 16, 2005 от Vlado_Abroad Цитирай
TONY Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Seymour Duncan SH 4 - първоначално не го харесах - и мислех да го сменя с активен Джаксън - после един приятел ми каза - ти луд ли си - а пък разбрах че Джордж Линч има такъв на една от китарите си и нещо взе много да ми харесва Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 17, 2005 Автор Отговорено Октомври 17, 2005 xxxx ги внасят тук еми имат ли Seymour Duncan SH-11 special special? И кач пара? Цитирай
Bobolin Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 xxxx ги внасят тук еми имат ли Seymour Duncan SH-11 special special? И кач пара? Значи аз си поръчах наскоро от xxxx ей тея двата: Seymour Duncan SH-4 TB model Seymour Duncan SH-2 Jazz model В момента чакам да ми ги докарат. За тези които съм ти посочил по-горе - 153 лв. парчето. Двата - 306 лв. :-) Поне при мен процедурата бе плаща се 50% от стойноста на адаптерите предварително, остатъка като дойдат. Това е. Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Виждал съм Скрийминг димъна на Джордж Линч в РФ. Можеш да им звъннеш за цената му. Цитирай
bobalan Отговорено Октомври 17, 2005 Отговорено Октомври 17, 2005 Едва ли казвам нещо ново но тия са от най-силните като изход адаптери. Ти нали каза че търсиш по-мек звук? Мисля че са острички 11,12 и т.н. Аз имам SH-13 и е смъртоносно остър. Цитирай
Recommended Posts