yellow nEuphoria Публикувано Април 18, 2009 Публикувано Април 18, 2009 Днес едно приятелче (свири на китара отскоро, но доста бързо задобрява) поиска да направим демо запис на http://www.4shared.com/file/100104174/ce4e...cata_e_gei.html, ако имах микрофон можеше и вокал.... Мал шанс Всичко е миди, само китарите са от кубе с овърдрайв през линейния в Ревалвер кабинети. 4x12 ляво дясно, барабаните са Superior 2, някакъв пресет на Metallica, басчето е Trilogy ... Ами моя приятел иска да види какво мислят хората във форума Цитирай
oldman Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 много добре звучи -- и барабаните и китарката Цитирай
ultramega Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 Яко бих ползвал друг звук за бас. Този яко дразни. И айде слагай вокал не се скатавай . Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Април 18, 2009 Автор Отговорено Април 18, 2009 Микрофона не е в мене Цитирай
Guest Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 Китарата на куплетите ми избива доста над другите инструменти, което не ми допада. Баса ми се струва, че може да е по-плътен, по-малко плякащ или с по-малко високи, което си избереш Аз лично бих ползвал и друг тип звук за китарата, но това си е до лична преценка вече. Иначе има настроение, кефи Продължавайте напред! Цитирай
Cool_to_Hate Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Даммм...Почти не се срещат кавъри на The Offspring...Иначе добре се чува като изключим подробностите които вече са споменати Цитирай
kiusha82 Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 Даже добре си е станало като за любителски запис Успех!!! Цитирай
Slav Отговорено Юли 17, 2009 Отговорено Юли 17, 2009 (Редактирано) Мен пък точно баса ме изкефи и ми се струва, че трябва да изпъкне повече и че един лек хорус би му дошъл добре. Иначе супеер ! Редактирано Юли 17, 2009 от Slav Цитирай
Recommended Posts