just_drummer Публикувано Април 17, 2009 Публикувано Април 17, 2009 Хора интересува ме някой ако може да ми каже как е правилната постановка и движение на ръцете за да направя бърз и с хубав звук "Гравити Бласт" ... Мерси Предварително може и Л.С. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 За тремоло ли говориш?!! нещо не загрях за какъв звук точно става въпрос. Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Април 17, 2009 Отговорено Април 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=jDHQsz0m04I...feature=related Това ли си гледал? Цитирай
just_drummer Отговорено Април 18, 2009 Автор Отговорено Април 18, 2009 Не точно . Но това е идеята. Аз съм изгледал супер много клипчета,и всичките казват, че не е от китката движението, НО аз ги виждам, че свирят с нея(малко или много). Та за това питах ако някой знае коя е точната пропорция м/у китка и цяла ръка. Цитирай
Danny47 Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 (Редактирано) Дам, предимно от цялата ръка е! Упражнявай го и ще намериш правилната пропорция. Само внимавай да не се стягаш! Редактирано Април 18, 2009 от Danny47 Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 aха еми това си е тремоло със една ръка ,в движението участват и трите: ръка,китка и пръсти! Ти направил ли си го вече или само питаш? Цитирай
nosorozitemu Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 Предлагам да си намериш урока на Jo Jo Mayer - Secret weapons for the modern drummer, там на дълго и на широко се разглежда този похват и ще чуеш най добрия съвет за това което искаш да постигнеш. Урока го има на доста места в нета а за torrents.ru гарантирам. Цитирай
a1RwalK Отговорено Април 18, 2009 Отговорено Април 18, 2009 Напълно подкрепям предишния пост за one handed drum roll-a Цитирай
just_drummer Отговорено Април 20, 2009 Автор Отговорено Април 20, 2009 Благодаря на всички,които отговориха в темата. Ще прегледам всичко, което ми предложихте Цитирай
Recommended Posts