horsefucker Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Смешкото от Children of Bodom си го свири без никакви бленди освен драйв, това което чуваш е от бектрака. Смешко, смешко, ама изкарва за всяко турне адските милиони и сигурно спи с по 5-6 пички наведнъж по афтърпартитата. А ние тука ще сме си сериозковци във форума. Смешковци са тия дето с техника за по 10 хиляди лв. бичат по панелите в Люлин и едвам свързват двата края. А пича си знае за кво свири. Освен това съм 10000000% убеден че е по-добър китарист от всички тук. Дори солата да не са му много трудни! Не, че нещо, ама да не се изхвърляме колеги. Цитирай
Dread Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 (Редактирано) ^Ти луд ли си? Знаеш ли от кога е тази пуста тема? edit: Ако ти ми изсвириш солата на Лайхо,които видиш ли не са трудни, аз собственоръчно ще си отрежа пръстите през един и ще ти подаря цялото си имущество! Съжалявам, ама просто не се сдържах, Конееб, смайваш много хора тук ! Редактирано Юли 23, 2009 от Dread Цитирай
horsefucker Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Бате ти изобщо прочете ли това което написах. Казах, че е по-добър китарист от всички във форума. Солата му не са чак толкова трудни - в смисъл възможно е да се изсвирят, щото има и такива дето аз лично не виждам как би могъл някой да ги изсвири. Аз също се издразних на пича дето му вика, че е смешко. Чети преди да се дразниш брато. Цитирай
Lekov Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 (Редактирано) А какво използва Блекмор в California jam-а по време на солото на Mistreated ?( 4:20 ) . Със сигурност е повече от ефектно ;] Редактирано Юли 23, 2009 от Lekov Цитирай
Slav Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Играе си с волюм потенциометъра. Тук Малмстийн прави нещо подобно в началото. Интересен звук се получава. Цитирай
kvelikov Отговорено Юли 23, 2009 Отговорено Юли 23, 2009 Набор 89 ви попита нещо, а вие отворихте поне 4 подтеми....:---) Обстоятелствени станали колегите... Наборе, сложи едни хубави слушалки и се заслушай... Пичовете си жулят с дистерите (с подбрани бленди, разбира се...) върху вече изсвирени цигулки... В подтемите колегите обясняват полезни неща, но по твоя въпрос - това е отговорът...:--) Цитирай
Kalmar Отговорено Юли 24, 2009 Отговорено Юли 24, 2009 Звука на цигулки в демонстрацията на Лайхо си е звук от цигулки. Той просто свири върху запис на камерен оркестър. В началото на темата са го написали. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Юли 27, 2009 Отговорено Юли 27, 2009 Аз си мисля, че другият пич свири с бленда на цигулка а Алекси си свири с драйв. Комбинацията според мен е симулация на цигулка и китара.Няма бекинг трак. Особено ясно си проличава след 3:01 минута и непосредствено в края. Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 1, 2009 Отговорено Ноември 1, 2009 Гласувам за китарен синтезатор. С него можеш и на тромпет да свириш... Цитирай
Recommended Posts