Harvester Of Sorrow Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Благодаря ви за информацията. Да преборя свинския грип тия дни и отивам до РФ и взимам Jackson JS30KV Цитирай
trolla Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 (Редактирано) Авеее Шаа е супер таш*к ако си вземеш китара за десняк и си я обърнеш Ша е еб*ти грозотията да са ти потовето отгоре и главата обърната - тфа поседното най-вече Твоя си работа човеко - ама бих те посъветвал за тия пари да си напраш копие ама като за теб - левашко АЗ тва бих направил Ама твоя работа УСПЕХ ти желая Редактирано Май 14, 2009 от trolla Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Главата при някои джаксъни е обърната, за потовете мога да я дам на лютиер да ги обърне. И пак ще ми излезе по-малко от лява китара. Цитирай
trolla Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Говорих за надписа а не за формата на главата А тва че ще ти из;езе по - евтино да я дадеш на майстор да ти обърне потевете - ммм не ми се вярва - хич не е малк оработата Цитирай
sasoh Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Надписа е точно последното нещо, което ще ти подобри свиренето Цитирай
trolla Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 (Редактирано) Така е ама ще дразни много .... И щом ще се стигне до намесата на лютиер - защо направо не си направиш китара ? Защото за да ти обърнат потовете тряаа - дълбане, запълване, боя - доста ще е сумата за тва A да - и нов канал за буксата ще тряаа и смяна на щифта (или както се казва там) за колана (лесно е последното ама нещата се трупат) Редактирано Май 14, 2009 от trolla Цитирай
Zlatanov Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Всичко можеш и сам да си оправиш ако ръцете те слушат и малко от малко ако мислиш... Надписа на главата се трие и може да си сложиш нов какъвто си искаш, не е под лака (или поне на ниските класове не е) Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Говорил съм с доста лютиери. Няма да споменавам имена. Цените, които ми казаха бяха от 50 до 100 лева, което не е много за тая работа. Цитирай
trolla Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 (Редактирано) Човек незнам с кой си говорил ама само една хубава боя е над 80лв А за надписа ок - да го оставим на страна щом не е проблем Редактирано Май 14, 2009 от trolla Цитирай
sasog Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 ^ Що се мъчиш да му дадеш наклон на да не казвам кое? Човекът си е решил, от доста време си търси лява китара, няма съмнение, че е говорил с лютиери и съответно е направил своя избор.Препоръка, основаваща се на надписа на главата на китарата, е просто несериозен. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 14, 2009 Отговорено Май 14, 2009 Е аз не се обиждам и не получавам влияние. Просто питам за някои неща, за да не се окаже, че взимам китара без да знам колко и какви са проблемите. Ама много голям офтопик ударихме тука. Пичът дали си е взел китара, каква е, седим тука и се занимаваме с моите глупости. Цитирай
Recommended Posts