jorko123 Публикувано Април 10, 2009 Публикувано Април 10, 2009 (Редактирано) Тъй значи Взех си аз китарка, изрових си едни стари 50 ватови колони и усилвател и реших оттам да си свира ;D Но усилвателя е старичък и бащата каза че за да се свърже трябва да е с тез камбанки http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...tor_(photo).jpg (този вид ) та питам ви продават ли се такива преходници или да се прават или има ли изобщо такива неща, че иначе трябва да събирам пати и за ново кубе и ше ме е яд за тия колони :| Редактирано Април 10, 2009 от jorko123 Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Тези "камбанки" се наричат чинчове и да продават се такива преходници. ето като това например има разбирасе и по-евтини варианти. Друг е въпросът до колко добре ще ти звучи китарата в домашната уредба, въпреки,че няма проблем да си свириш и по този начин. Цитирай
jorko123 Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 Тези "камбанки" се наричат чинчове и да продават се такива преходници.ето като това например има разбирасе и по-евтини варианти. Друг е въпросът до колко добре ще ти звучи китарата в домашната уредба, въпреки,че няма проблем да си свириш и по този начин. хм, тука татко намери някви стари кабели кой знае на колко време и горе долу звучи на чистия канал. Как мислиш че ше звучи с нови кабели и струни че и струните са ми стари като се има предвид че тонколоните и усилвателя састари- на около 20 години Цитирай
checho Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 камбанки аз си свиря с акустичната китарка в домашни условия точно в уредбата с такива кабели с чинчове не съм пробвал кой знае колко кубета нито пък мога да оценя качествата им добре, но не бих заменил моята апаратура(technics на 10-15 години) за каквото и да е кубе до 200-300 пари така че дай някой друг лев за кабели и пробвай как ще звучиш... Цитирай
TONY Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Правилният начин е. Китарата с нормален кабел ( за китара ) в например малък пулт на берингер behringer xenix , от неговият изход с чинчове към входа на усливателя. Такъв миксер струва сто и нещо пара. Идеята за директно връзване е измекярска работа. Предимствата ще ги откриеш след време. Цитирай
jorko123 Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 ем за момента ше е измикярска, нема паръ Всмисъл ше изчакам да събера 5-6-7 стотин па да зема някое добро кубенце, пък и камионче може.. Цитирай
Recommended Posts