Board_BoY Публикувано Април 9, 2009 Публикувано Април 9, 2009 днес ми донесоха esp m -100 ама бях поръчал epiphone g-400 epiphona струва 600 лв а esp-to 720 лв кое да избера ??? Цитирай
Viper-X Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 днес ми донесоха esp m -100 ама бях поръчал epiphone g-400 epiphona струва 600 лв а esp-to 720 лв кое да избера ??? Бих предпочел Epiphone Цитирай
Додо Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Въпроса е в точно това "бих предпочел". Ами ако той предпочита друго? Спомени какви са ти предпочитанията, какво слушаш, какво искаш да свириш и така на татък и някой тук може да ти помогне, евентуално някой който е свирил и на двете китари и може да ти даде обективно мнение. Щом казваш "донесоха", значи сигурно нямаш възможност да пробваш другата китара, но все пак ти се отдаде такава възможност пробвай и реши/чуй сам. Цитирай
Board_BoY Отговорено Април 10, 2009 Автор Отговорено Април 10, 2009 мерси на всички , и аз предпочетох epiphona .. Цитирай
Recommended Posts