BlueZone Публикувано Април 9, 2009 Публикувано Април 9, 2009 Това е, така да се каже един тест на Vienna Symphonic Library. Кратко е, но пък е достатъчно мрачно и в известна степен филмово. Waiting For The Battle Цитирай
Amphibia Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 добро е като идея с неравноделния такт. с една допълнителна схема като се смени ритъма (може и пълно спиране на ударните), ще му повлияй още по добре. моя преценка Цитирай
musicman Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Много истински звучи. Задобряваш Цитирай
Aquarelle Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 (Редактирано) Приятно Напомня ми за Hans Zimmer...но някак ми е късичко... Редактирано Април 12, 2009 от Aquarelle Цитирай
Бицев Отговорено Април 12, 2009 Отговорено Април 12, 2009 Това е, така да се каже един тест на Vienna Symphonic Library. Кратко е, но пък е достатъчно мрачно и в известна степен филмово. Достатъчно мрачно за следващия Lord Of The Rings Наистина, великолепно звучи - даже през МР3. Това Instruments ли е или друг продукт? Трябва и аз да се прежаля за една такава библиотека (абе, тия работи купувате ли ги, или ги 'вземате' за 'образователни цели' от торентите?) На времето участвах в един проект дето бяха използвани библиотеките на Мирослав 'Вайтъс' Витоус - но като разбрах цената им... не са за в къщи Честито - очакваме развитието на темата! . Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Мдааа, и аз се озовах някъде под стените на Мордор с това откъсче... Жес-тока зарибявка, с огромно удоволствие си го слушам тия дни! И на мен ми е късо (даже взех да си представям какво искам да чуя по-нататък, ама нема па да кажа). Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Готино е, Боби. Хареса ми! Ама да ревна и аз - защо толкова кратко?! Ясно, че е проба, де... Ама все пак! Цитирай
ultramega Отговорено Април 13, 2009 Отговорено Април 13, 2009 Наистина съвсем като истински е Виенския симфоничен оркестър. А композициятаси звучи точно като за филм и според мен е въздействаща доста Цитирай
BlueZone Отговорено Април 14, 2009 Автор Отговорено Април 14, 2009 Абе ще я довърша, щото и на мен ми стои къса, ама в момента, в който я направих и ми прозвуча завършена, та затова я зарязах. Имам идеи за още 2 части, ама трябва да ги помисля, щото не ми се ще да го претупвам. Цитирай
Recommended Posts