KeRRANGKid Публикувано Април 8, 2009 Публикувано Април 8, 2009 (Редактирано) http://profile.ultimate-guitar.com/AbsenceOfFaith/ Е те тука. Фенско, без особени претенции. Поразстрои ми се Сол докато записвах, т'ва става всеки път и накрая казах карай, ама интерлюдията стана кривоч. Как да е. Хейл дъ майти Саббат !! Редактирано Април 8, 2009 от KeRRANGKid Цитирай
ultramega Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Супер кефят Сабат от този период Много тихо се чува трака върху който свириш, иначе само някой малки ритмически неточности чух ама пък си го изсвирил от-до без монтажи и кръпки Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Април 9, 2009 Автор Отговорено Април 9, 2009 (Редактирано) Вероятно имаш предвид най-вече отсечения риф там дето се пее за политиците :Д Наистина ми е много тих бектрака и като го събереш това с еуфорията от свиренето, се случват такива работи. Хич не разбирам от "кърпене" и каквото и да е побутване по звуковата панорама и микса, а си тре'е, ей. Има ли такова нещо като по-любителски миксер, който хем да позволява прецизна работа, хем да е достъпен като примерно NeroWave-а ? Редактирано Април 9, 2009 от KeRRANGKid Цитирай
Pwnzorafied Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Много добре се е получило Както каза ти хейл дъ майти Сабат. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 11, 2009 Отговорено Май 11, 2009 Абе на знам от компресията на сайта ли е там, ама аз освен една жужалка като от говорителче на VEF не можах друго да чуя. Викам си дай да чуя и другите, ма и тама същото!? Даже по едно време си мислех, че са мидита минали през хорус за цвят... Де да знам... нещо мое да съм се повредил аз... Цитирай
KeRRANGKid Отговорено Май 13, 2009 Автор Отговорено Май 13, 2009 Чета ти мненията.. не си от бетер наглите хейтъри, но би могъл да бъдеш по-снизходителен и междувременно да си поотвориш ушите. И аз искам дебела жица от EMG 81 през Mesa Dual Rectifier, но за момента трябва да се справям със Squier и вградено аудио.. едва си трая звука, но звуча по-добре от 15W Fender с камионче, пак е нещо. Цитирай
Kurt Uvash Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 В някаква прибързана заблуда си. От сайта е. Всичко там ми звучи кофти. Чух доста от пуснатите парчета там (не само твоите) и звучат някак "дефазирано". Просто нещо е кофти или при моя браузър или не знам и аз. Можеш ли да го качиш в друг сайт, например www.4shared.com ? Цитирай
Recommended Posts