Rudess_90 Публикувано Април 7, 2009 Публикувано Април 7, 2009 Здравейте, Тук свиря аз на един фестивал и реших да си пусна видео записите от изпълнението ми.... Рахманинов - Прелюд Cis moll Петко Стайнов - Ръченица (преработката е на Виктор Чучков) Споделете мението си.... Цитирай
galingit Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Браво !!! Рахманинов много ми хареса . Преди доста време го свиреше моя приятелка - пианист. Много добре си се справил,звучи обединено и динамически ярко.Радвам се,че има кадърни пианисти и от младото поколение... Успехи !!! П.П.За този етюд ли беше ,че началото трябва да наподобява камбанен звън ??? Редактирано Април 8, 2009 от galingit Цитирай
Бицев Отговорено Април 10, 2009 Отговорено Април 10, 2009 Браво - Добре избрани, подготвени и отлично изпълнени пиеси. Желая ти големи успехи! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 11, 2009 Отговорено Април 11, 2009 Прекрасно!! Великолепна ръченица - усвоена, изградена и много завладяващо изпълнена! А този прелюд много го обичам. И аз имах една съученичка в гимназията, която беше луда на тема Рахманинов и веднъж седна у нас, и като блъсна пианото с тоз прелюд, имах усещането, че темелите на блока се разкъртват. (За жалост в залата, където свириш, има ехтене, и октавите в началото звучат малко "омазано".) Но и в по-големшки зали съм слушала разни имена с буквички и точки пред фамилиите да свирят далеч по-непретенциозни произведения, които излизат от ръцете им като "преди малко разчетени". А ти свириш като от себе си - това е много труд и той е дал достоен резултат. Поздравления! Пожелавам си да те чуя на в голяма зала, на роял, с хубаво озвучаване. Публикувай, като свириш някъде. С удоволствие ще те посетим!! Цитирай
fusion Отговорено Април 19, 2009 Отговорено Април 19, 2009 За мен това е най-добрия пианист, когото имам честта дори да познавам Ванка, поклон Другото съм ти го казвал вече Цитирай
CyberGene Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Браво! Сега вече знам защо си падаш по Рудес - много си виртуозен! Ръченицата на Стайнов ми е любимо нещо, даже имам и една моя импресия, базирана на нея. Иначе по мое мнение неравноделни парчета не трябва да се свирят чак толкова рубато, защото се губи усещането за метрума от 7/8 и на доста места изтървавах ритъма ти, пък нали все пак е ръченица, би трябвало да можеш да го танцуваш. Но аз не съм педагог по музика, може би пък така да трябва да се свири, сега да не ми се вържеш нещо Наистина свириш много добре! Цитирай
Mephistofel Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Браво, с удоволствие ги изгледах и двете! Цитирай
Rudess_90 Отговорено Април 22, 2009 Автор Отговорено Април 22, 2009 Браво! Сега вече знам защо си падаш по Рудес - много си виртуозен! Ръченицата на Стайнов ми е любимо нещо, даже имам и една моя импресия, базирана на нея. Иначе по мое мнение неравноделни парчета не трябва да се свирят чак толкова рубато, защото се губи усещането за метрума от 7/8 и на доста места изтървавах ритъма ти, пък нали все пак е ръченица, би трябвало да можеш да го танцуваш. Но аз не съм педагог по музика, може би пък така да трябва да се свири, сега да не ми се вържеш нещо Наистина свириш много добре! Ами отностно ритъма, ми то така си е написано.... в смисъл самият човек Виктор Чучков (който не познавам лично, ся да не ме нападнете за изказването ми) е малко отвеян, ама разбираемо.... и е писал и се е олял.... и ритъмът се губи на места щото просто неможе да се изсвири с правилният ритъм... ако имаш желание мога да ти пратя да видиш нотите... ;) Цитирай
CyberGene Отговорено Април 22, 2009 Отговорено Април 22, 2009 Да, прати ми ги! Много ми е интересно Цитирай
mike_portnoy Отговорено Декември 10, 2009 Отговорено Декември 10, 2009 Браво! Абсолютно перфектни изпълнения! Просто си се слял с инструмента. Не се срещат често такива пианисти! Ако свириш на живо някъде в София с удоволствие ще дойда! Браво! Цитирай
Recommended Posts