bigjav Публикувано Октомври 12, 2005 Публикувано Октомври 12, 2005 Далеч съм от мисълта да правя реклама, въпреки че съм им клиент и винаги са ме посрещали топло и обслужвали перфектно. Въпросът е друг - драго ми стана някак да влеза в страницата на Ибанец (www.ibanez.com) и от началното меню със страни гордо да избера ... Bulgaria. Оттук вече и официалния дистрибутор ... Радвам се, че и назе ни има на картата ... А иначе, наскоро имаха ново зареждане и има доста любопитни модели. За първи път видях наживо ZR (zero return) bridge system ..... в България, копеуе. Браво, браво, хвалЪ на такиви люде! Дай боже повече такива официални дистрибутори, че да дойдат и повече неща в България, а не само да ги гледаме на снимка! Нарочно поствам тук, защото става въпрос за китари все пак. Поздрави! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 10х, Bigjav някак топло ми стана и на мен на душата като го прочетох това!!! Супер ! Аре 'сички към Благоевград .... Цитирай
ALBIREO Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 драго ми стана някак да влеза в страницата на Ибанец (www.ibanez.com) и от началното меню със страни гордо да избера ... Bulgaria. Цитирай
npace Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 и кой е официалния дистрибутор? Цитирай
Sieger Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 и кой е официалния дистрибутор? Музикален център икономов е май... Иначе аз съм адски щастлив! Това са ми любимите китари! bigjav а намират ли се Ло-Про или Едж-Про флойдове? Цитирай
npace Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 от това се опасявах иначе това не значи ли, че цените ще паднат малко? Цитирай
ALBIREO Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 (Редактирано) от това се опасявах иначе това не значи ли, че цените ще паднат малко? Не вярвам Инак има няколко китари, които си ги купувам веднага (когато събера кинти) - определено съм фйен на ибАнес Редактирано Октомври 12, 2005 от ALBIREO Цитирай
jFog Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 и що така няма цени на тоз сайт... :think: Цитирай
Sieger Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 и що така няма цени на тоз сайт... :think: Преди време мислех да си купувам някакъв Маршал от Валвстейт серията, не намерих цени и им написах едно писамце, на което в доста кратък срок получих нужната ми информация даже повече тъй че ако те интересува нещо конкретно пиши... Цитирай
ALBIREO Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 http://www.heliosclub.com/guitar/ Ето това са им цените на Ибанес и Маршал Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 13, 2005 Автор Отговорено Октомври 13, 2005 Sieger, в момента доколкото знам нямат Ло про и Едж, разбира се, говорим като отделни елементи. Иначе, има китари с такива бриджове. Наскоро си говорихме и ми спомена,че били неимоверно скъпи. Към 200 евро. Ще трябва пак да го пита,, аяко искаш. Можеш и ти дя им звъннеш и ще те информират по-обстойно. Айде! Цитирай
npace Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 дилема за коледа...Iceman IC400 или K7? ако родителителите спонсорират де. цялото семейство по малко а аз 500 лева и после ще ми го натякват до края на живота ми Цитирай
Sieger Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 Sieger, в момента доколкото знам нямат Ло про и Едж, разбира се, говорим като отделни елементи. Иначе, има китари с такива бриджове. Наскоро си говорихме и ми спомена,че били неимоверно скъпи. Към 200 евро. Ще трябва пак да го пита,, аяко искаш. Можеш и ти дя им звъннеш и ще те информират по-обстойно. Айде! Дам дам, знаех че са скъпи но чак толкова... Еми ще я караме някак с Ло-ТРС 2... Не че е лошо, даже напротив, но може и по добре... Мерси за инфото bigjav!!! Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 13, 2005 Отговорено Октомври 13, 2005 дилема за коледа...Iceman IC400 или K7? ако родителителите спонсорират де. цялото семейство по малко а аз 500 лева и после ще ми го натякват до края на живота ми еми оправяй се сам бе! да не би да си малък! димелата за коледа е....ама те няма лида те заколят шега бе Цитирай
Recommended Posts