Opeth Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 Те са много темите, ако дадеш едно търсене за "дране" ще намериш няколко, аз прегледах тази. Може да пробваш да търсиш и за "грухтене" и "квичене", все ще изкочи нещо. Но аз на твое място бих спрял да опитвам, според мен не си заслужава, особено ако пееш. Екстремистските изпълнения ми се струват силно надценени, много рядко се получава добре и намясто, а вече всяка втора група ги използва в голямо количество, и почва да писва. Е, за такива като мен, но които друго не им се удава много-много, може. Всъщност, проявявам по-скоро научен интерес, понеже съм пробвал и нищо не се е получавало, и не знам къде бъркам, ама нямам желание да полагам старание да се уча на нещо, от което само ще ме боли гърлото после. Цитирай
Heartman Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Та лекарството е едра шкурка с кабърчета и разкарваш с 10 ледени бири и за мезе може некой ръждясал гвоздей да цапнеш.......смятай ше откинеш вратата като изревеш! Редактирано Април 8, 2009 от Heartman Цитирай
TONY Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 (Редактирано) Яка тема. Прозвуча ми като - "хубава съм като Анджелина Джоли, но ми се иска да замязам на Мара Отварачката" Без офенс към автора - просто пускам майтап. Редактирано Април 8, 2009 от TONY Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Анджелина Джоли>Мара Отварачката :/ Цитирай
Opeth Отговорено Април 9, 2009 Отговорено Април 9, 2009 Мисля, че това беше идеята на поста му, освен ако не смяташ, че квиченето и грухтенето > пеенето. "хубава съм като Анджелина Джоли, но ми се иска да замязам на Мара Отварачката" Ти нищо не разбираш от това, какво означава да си як. С хубост впечатление не се прави, трябва и нещо, което да те остави поразен и втрещен, с тревожното усещане, че си сбъркал планетата. Като някой се е разпял в парка бабите наоколо си викат "е хубаво правят младите" и подминават. Обаче да видиш като се развие... веднага спират потресени и почват да коментират недоразумението, което чуват. От известно време обмислям да тръгна с черни одежди и грим по улиците -- сигурен съм, че всички баби ще ми станат фенки… Цитирай
Recommended Posts