Georgi Stanchev Georgiev Публикувано Април 2, 2009 Публикувано Април 2, 2009 ЗДР ал,значи ще говоря направо,пея перфекно хеви,да но искам блек,нема ли някво лекарство ли де да знам да ми стане лек гласа или нещо от тоя род,за да мога да си ''грача''.Искам да имам глас като на Шаграт,знам че мога от начало се получава но след тва преграхвам,плс дайте някакъв съвет. Цитирай
Georgi Stanchev Georgiev Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 Не можах да те разбера какво искаш да кажеш,но да пея перфекно хевъ,да но искам да пея блек ама немога преграхвам някакси :? и търсвя съвети как мога а си опрая гласа за да мога и блек. това е . Цитирай
Georgi Stanchev Georgiev Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 Ади е хора,нема ли кой да ми даде съвет е ,сериозно ви говоря искам да мога да пея блек,искам такъв глас,какво да направя за да имам такъв глас. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Георгииии, Shagrathovox взимам аз, като така ми се прииска да заграча. Иначе за перфектния глас - евала! От мен един съвет: колкото и да си перфектен, гледай да пееш със собствения си глас и го ползвай за онова, за което става. А колкото повече искаш да си като филанкишията, толкова по-трудно ще разбереш какъв си ти в действителност. Цитирай
mort Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 И аз имам горе-долу същия проблем, ама знам,че нема да се получи с граченето. Все пак съм момиче. Ама какво ми пречи да пробвам...... Цитирай
duzo Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Е и аз пея Lamb of God перфектно, ма като тръгна да пея HammerFall или Helloween ставам за смях. Цитирай
Vasil Pavlov Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 Tука май всеки втори пее перфектно... Но съм забелязал, че обикновено хората, които са "перфектни", просто не се чуват, какво правят ДранЬето за пеене ли се води? Защото на мен малко ми е далече от представата за вокално ИЗКУСТВО. Но кой ли съм аз... просто един НЕперфектен музикант... Цитирай
Georgi Stanchev Georgiev Отговорено Април 4, 2009 Автор Отговорено Април 4, 2009 МС за съветите ,значи остава да си направя 9 операции като дани филт ех бзк мс още веднъж . Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Април 4, 2009 Отговорено Април 4, 2009 (Редактирано) ^^ дрането не е никак по лесно от пеенето.. Редактирано Април 4, 2009 от abn0rmal_J Цитирай
Slacoth Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 (Редактирано) ^и е много як изразен похват, когато се владее добре. Редактирано Април 6, 2009 от Slacoth Цитирай
fLiSk Отговорено Април 6, 2009 Отговорено Април 6, 2009 (Редактирано) И хората, които не го умеят, но мислят, че се справят супер са повече даже отколкото при пеенето. Най-вече заради специфичността на похвата. После така тръгват приказките "А'е тйе тйез мийетълисти само крищят уа !" Едит: Тук говоря и за себе си в тенджърските години Редактирано Април 6, 2009 от fLiSk Цитирай
Opeth Отговорено Април 8, 2009 Отговорено Април 8, 2009 И аз имам силен интерес към темата. Искам и аз да усвоя това изкуство. Открих една тема по въпроса, ама написаното там не ми помага много. Цитирай
Georgi Stanchev Georgiev Отговорено Април 8, 2009 Автор Отговорено Април 8, 2009 И аз имам силен интерес към темата. Искам и аз да усвоя това изкуство. Открих една тема по въпроса, ама написаното там не ми помага много. Кажи коя е темата аз не съм се отказал ,пробвам се ,вкъщи се дера ама не става ;( Цитирай
Recommended Posts