group_home Публикувано Март 31, 2009 Публикувано Март 31, 2009 Препоръчайте ми някакъв добър и не много скъп синтезатор, може и 2-ра ръка да търся, само дайте варианти Благодаря предварително! Цитирай
tony78 Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 За каква музика ти трябва, искаш ли да чете семпли. Цитирай
ves_es Отговорено Април 1, 2009 Отговорено Април 1, 2009 Хора да сте чували за добро и хубаво евтино Ferrari или Lamborgini ........ нема !!! затова стига с тва ефтино и хубаво Цитирай
group_home Отговорено Април 1, 2009 Автор Отговорено Април 1, 2009 (Редактирано) Един приятел има Yamaha M06 и ми допада нещо такова, но не мога да намеря такъв нов, а на познатия ми му е подарък и той незнае колко е струвала Yamaha-та. Имате ли представа нещо подобно колко върви като цена? А такава Yamaha M06 2-ра ръка колко ли ще излезе? Редактирано Април 1, 2009 от group_home Цитирай
kalinpetkov Отговорено Май 17, 2009 Отговорено Май 17, 2009 Провери цените в Томан (за ниска) и Динакорд (за висока) вземаш общо кратно и 60% от него ти е цената на старо на същия клавир с 30% поражения по неговия външен вид. Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 25, 2009 Отговорено Юни 25, 2009 аз съм с Yamaha PSR-450.... обаче не ми се струва да я намериш мн евтино... така де. ако ти трябва евтино търси си Casio... и слушай човека ,в Dynacord ще ти е мн оферта... късмет! Цитирай
hristakis88 Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 Аз съм за Корг М50. Какво ще кажете за него? Добра инвестиция ли е според Вас? Ако мога още днес отивам и го взимам. Цитирай
WenzelWeck Отговорено Юни 26, 2009 Отговорено Юни 26, 2009 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=49455 <---- Цитирай
Kiwi Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 Здравейте! За също планувам да взема синтезатор, но тъй като съм новобранка, питам тук. Ще свиря фантазе, нещо, като Жан Мишел Жар. Искам да мога да си правя всякакви звуци, да има акомпанимант, да мога да записвам това, което свиря и да свиря отгоре му. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Юли 7, 2009 Отговорено Юли 7, 2009 В Динакорд просто няма начин да е оферта.... Не се занимавай с тях, събери някой лев и си купи нов МО 6 за 2000 лв. Цитирай
Recommended Posts