Mephistofel Отговорено Октомври 23, 2005 Автор Отговорено Октомври 23, 2005 И Дългия,и Лимона - аз само пих!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 4, 2005 Автор Отговорено Ноември 4, 2005 Ето и директен линк: http://z18.zupload.com/file.php?filepath=45 . P.S. Оправданията на Dushmanina наистина правдиво отразяват ситуацията! Цитирай
Dushmanina Отговорено Ноември 5, 2005 Отговорено Ноември 5, 2005 (Редактирано) Е това ли ти трябваше сега? Преди поне хората ги мързеше да се занимават с Г-майла, а сега и директен линк... Само за бой си... :killyou: Редактирано Ноември 5, 2005 от Dushmanina Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 7, 2005 Отговорено Ноември 7, 2005 Готино, бива го. Макар че е твърде джазово за моя вкус, иначе ми хареса. Много приятно ме изненеда вокалното изпълнение А и текста е добър БРАВО!!! Цитирай
bradata Отговорено Ноември 13, 2005 Отговорено Ноември 13, 2005 Е това ли ти трябваше сега? Преди поне хората ги мързеше да се занимават с Г-майла, а сега и директен линк... Само за бой си... :killyou: Защо бре? Така е по-удобно! А иначе ако ще го биеш искам да гледам! Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 Готино, бива го. Макар че е твърде джазово за моя вкус, иначе ми хареса. Много приятно ме изненеда вокалното изпълнение А и текста е добър БРАВО!!! Чак пък джазово - гадно лигаво попче си е! А текста няма да го коментирам ,че bradata наистина ще вземе да ме поизгърби... Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 18, 2005 Отговорено Ноември 18, 2005 песничката си я бива , само вокала отвреме на време не си е на мястото , но си е хубава ... само свършва на средата на солото то май ми се бъгна тфа при свалянето Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 18, 2005 Автор Отговорено Ноември 18, 2005 песничката си я бива , само вокала отвреме на време не си е на мястото , но си е хубава ... само свършва на средата на солото то май ми се бъгна тфа при свалянето Цялата си е,нещо се е прецакало докато си я свалял.А колкото до пеенето,не знам дали си прочел цялата тема за да се "светнеш в конспирацията",но за две-три репетиции толкоз... Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 (Редактирано) четох цялата тема преди да пусна първия пост ... няма проблем нали казах че е хубава ... а за пеенето голяма работа важното е да се свири ... пък и нали искахте и малко негативни мнения .. ама е готяна ... Редактирано Ноември 19, 2005 от Petrucci Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 19, 2005 Автор Отговорено Ноември 19, 2005 пък и нали искахте и малко негативни мнения .. В интерес на истината - искам обективни мнения,просто защото моето в случая не е такова... Жив и здрав! Цитирай
Zlatanov Отговорено Ноември 19, 2005 Отговорено Ноември 19, 2005 ами то мойто си е обективно ... поне според мен айде със здраве Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 19, 2005 Автор Отговорено Ноември 19, 2005 айде със здраве Хайде,разбрахме се! Наздраве! Цитирай
Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Чак пък джазово - гадно лигаво попче си е! А текста няма да го коментирам ,че bradata наистина ще вземе да ме поизгърби... -------------------- Самокритиката е хубаво качество, но мисля, че прекаляваш!!! Цитирай
Koi_Az_Lee Отговорено Ноември 20, 2005 Отговорено Ноември 20, 2005 Не ме бива много в музикалния анализ, но парчето е релаксиращо като настроение. Браво пичове!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Ноември 20, 2005 Автор Отговорено Ноември 20, 2005 Самокритиката е хубаво качество, но мисля, че прекаляваш!!! Хаха,значи: 1.Мараба и на теб мацка!Радвам се ,че се засичаме и тук! 2.Не знаеш ли,че най-висшата проява на чувство за хумор е самоиронията и самонадсмиването? 3.Вземи да пуснеш една тема в раздел "Самопредставяне" - да разбере целия форум с какво съкровище се е сдобил! Наздраве! Цитирай
Recommended Posts