Mephistofel Публикувано Октомври 10, 2005 Публикувано Октомври 10, 2005 Не се смейте много! В gmail-a ,в лейбъл Mephistofel,се намира една песньовка сътворена от някои тукашни съфорумници в състав: @Dushmanina - китарчета някакви; @Vocal_Master - издихания; @bradata - блъскотене по кофи; c'est moi - нек'ви дебели струнки. Ще ми е интересно да чуя отзиви. Цитирай
bradata Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Забрави да споменеш Щани, който се изявява на клавир! И на мен ще ми е интересно да чуя мнения (били те и негативни)! Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 10, 2005 Автор Отговорено Октомври 10, 2005 То и аз се изявявам на шише,ама не се хваля! Сега сериозно - огромни благодарности на Щани за пианата! Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Абе инструментално е готино, особено пианото. Иначе не мога да давам по-задълбочена оценка, щото хич не съм в стила Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Е Дидо,Слави,Антонио поздравявам ви екстра е станала песничката. Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 Хайде сега,малък,недей издава имена,че после няма да може да се разминем от фенки и групита по улиците! Радвам се,че ти е харесало недоразумението! Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 12, 2005 Отговорено Октомври 12, 2005 Хайде сега,малък,недей издава имена,че после няма да може да се разминем от фенки и групита по улиците! Радвам се,че ти е харесало недоразумението! Ххехе оки без имена .Е някой от вас тримата може да се уредят с някакви фенки знае ли човек .А сега сериозно найстина е много добро прачето а и самото мастериране и т.н. Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 15, 2005 Автор Отговорено Октомври 15, 2005 Хайде,още отзиви няма ли? Най-вече градивна критика очаквам! Не се стеснявайте! Цитирай
.ivooo Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Абе то тука май само приятели и роднини даваме оценки така че освен и аз да се включа- песента е хубава хаха Цитирай
Dushmanina Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Аман бе, Мефистофеле! Човек две седмици да не влиза във форума и си почнал с компроматите. Тъй, че се налага сега да се оправдавам: 1. Основната идея и цел на парчето е да бъде подарък за приятелката на Брадата. 2. Аз отговарям единствено и само за хармонията, като нека се вземе предвид факта, че бях възпрепятстван(не ми разрешиха другите изроди да забием някъде в джаза)...ама нейсе, то ще им се върне. 3. Парчето е записано след точно 2 читави репетиции. Щрайха и солото са импровизирани на момента в студиото. 4. Записа е на две писти... 5. И т.н. и т.н. Не ме бийте много! Цитирай
Jordan_J Отговорено Октомври 18, 2005 Отговорено Октомври 18, 2005 Гот е станало, наистина! :hello: Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 18, 2005 Автор Отговорено Октомври 18, 2005 2. Аз отговарям единствено и само за хармонията, като нека се вземе предвид факта, че бях възпрепятстван(не ми разрешиха другите изроди да забием някъде в джаза)...ама нейсе, то ще им се върне. Не се оправдавай,че с камъни ще те пребия,еретико!!! Като стана въпрос за връщане,една бутилка "Captain Morgan" добре ще ми се отрази! Цитирай
circles Отговорено Октомври 23, 2005 Отговорено Октомври 23, 2005 як ви е парцала! очаквам да чувам все повече подобни неща от вас... само малко ако може да обърнете посоката в стил "гаражен джаз", повечко тресливи моменти в смисъл ще зарибите! :wow: Цитирай
Recommended Posts