almost a singer Публикувано Март 27, 2009 Публикувано Март 27, 2009 Мм... май закъснях да се представя,ама нищо де!Пак като се сетих,добре 1)nickname:almost a singer 2)Възраст:21 3)Образование:уча висше в момента 4)Вашият инструмент/и:пея,за съжаление се отказах от клавира преди време/по неизвестни причини дори за мен/и сега съжалявам много 5)Предпочитан музикален стил:прогресив основно и рок 6)Вашият вдъхновител:Floor Jansen/After Forever/ 7)Досегашни (не)реализирани проекти:труден въпрос....какви ли не...хорове,банда...нищо сериозно като цяло 8)Странични интереси:студено кафе и топла кола 9)В кратце:Ами...толкова време отделям за музика и толкова години станаха,че освен работа учене,сън и пеене,друго едва ли има какво да се каже за мен.Чак като малко луда прозвучах Иначе форумчето е много гот,наистина се извинявам,че чак сега се представям!Запознах се с много таланти тук,които спокойно наричам Музиканти Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Ами...толкова време отделям за музика и толкова години станаха,че освен работа учене,сън и пеене,друго едва ли има какво да се каже за мен.Чак като малко луда прозвучахХах,дечко,като станеш на годините на откровено луди дъртаци като мен, тогава се оплаквай -С най добри чувства -Добре дошла Цитирай
almost a singer Отговорено Март 27, 2009 Автор Отговорено Март 27, 2009 То ..да се надяваме да не стана Иначе ...мерси за оптимизма и посрещането Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 ^ всеки мюзишън е леко луд - свиренето иска въображение най-малкото,което не се връзва с чалга героите от рекламите. Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Чак като малко луда прозвучах ... Има хора, на които лудостта им стои като благословия..., ако това те успокоява. Иначе форумчето е много гот... Напълно споделям това впечатление и ти пожелавам мноого хубави моменти във форумния вихър! Цитирай
Icarus Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Добре дошла и от мен! Странна таз работа с топлата кола, но ти си знаеш Дано те чуем скоро тука по записи, а-у Цитирай
almost a singer Отговорено Март 30, 2009 Автор Отговорено Март 30, 2009 Мерси за посрещането!А за топлата кола...само това пия.А и ми помага доста като съм болна.Чаша кола в микровълновата за 1 мин и не ти трябва чай,хапчета,сиропи...Няма грешка тая рецепта Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 За кока-колата се сещам само една рецепта - потопи някой ръждясал болт или клещи в чаша с кола и до сутринта са оправени - това е гадна химия! Цитирай
Recommended Posts