Jigsaw Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Ами аз с пръсти свиря! Нямам проблеми при бързите пасажи, защото ползвам безименното пръстенце и това определено ми помага Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 4, 2004 Отговорено Декември 4, 2004 Ами аз с пръсти свиря! Нямам проблеми при бързите пасажи, защото ползвам безименното пръстенце и това определено ми помага Браво-не са много хората,на които хем им се удава,хем и ги кефи да ползват безименния си пръст!!! Браво!!! Цитирай
thurston Отговорено Декември 5, 2004 Автор Отговорено Декември 5, 2004 не знаех че е толкова уникално да ползваш и безименния пръст. тогава искам и за мене евала! Цитирай
Snowwhite Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Имаш,имаш!!!Как да нямаш!!!Много се дразня на мързеливи басисити и въобще музиканти и хора!!! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Аве Myung се прави на велик (той Е велик, но тва е друг въпрос) в неговите филмчета и свири и с малкият пръст... ама какво от това... DiGiordio (май объркахнякоя буква) пък не свири с него, а пък не е по-малко велик. Така че надали има значение кой с кво свири, а как звучи все пак Цитирай
разбойник Отговорено Декември 5, 2004 Отговорено Декември 5, 2004 Гласувам с две ръце и 9 пръста за казаното от другаря Sturmfuhrer! Не ме интересува кой с колко пръста свири , а как звучи. http://www.harmony-central.com/Bass/Articles/Hanging_Ten/ - това е линк към статия за свирене с 4 пръста на дясната ръка на баса, ако някой реши че му е интересно. А ако искате да видите от много пръсти докъде се стига - www.billthebuddhadickens.com Тоя има толкова бързи моменти, че май е все едно какви тонове свири . . . . . Цитирай
thurston Отговорено Декември 6, 2004 Автор Отговорено Декември 6, 2004 respect по повод на разбойническия пост! мерси аз линка, мисля че ще ми е полезен. Цитирай
YtseJam Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 А ако искате да видите от много пръсти докъде се стига - www.billthebuddhadickens.com Тоя има толкова бързи моменти, че май е все едно какви тонове свири . . . . . Бил Дикенс е умопомрачителен изрод. Преди време качих в онлайн един концерт с негово участие, казва се Snap, Crackle & Pop и е в състав Neil Zaza, Bill Dickens и Bob Rock. Доста свиренье пада там. Цитирай
Milena Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 А ЗНАЕТЕ ЛИ С КОЛКО ПРЪСТА СВИРИ JEFF BERLIN....(разбойник,мерси за инфото и сравнението м/у билли 6иин и джефф)... И аз свиря с 3 пръста,ама това чич не ме прави най-бързият басист на земята,май... :think: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 Бърлин не съм го виждал да свири с 4 пръста... мисля, че е с 3. Не съм сигурен, но логично е да е с толкова... междудругото и той е изрод, но не от моя тип изроди хаха Цитирай
assoass Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 ами джеф свири с 2 пръста!(колкото и странно да звучи) BTW предният пост на Milena е писан от мен!!! Държа да се изфукам Цитирай
Fortissimo Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 ne sam stignal kato tehnika o6te do malkiq prast,no zasega i ne mislq . Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Декември 6, 2004 Отговорено Декември 6, 2004 С два??? Тва си е кощунство И продължавам да се убеждавам колко по-яко е перцето хахха Цитирай
Recommended Posts