Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Престанете да си пълните главата с глупости, заради това кой какво казал.

А и с ненужни дилеми, форума.

Сайта на бос е супер. Саунд клиповете - ПРЕКРАСНИ.

По-добри няма кой да ти направи. (дори да има все тая)

НАПЪЛНО са достатъчни, за да се разбере разликата в звученето между двата.

Има ги в нашите магазини, като отидеш ще може и да ги сравниш на място.

И на края, като имащ ги, ти казвам прочети пак горното.

И двата са еднакво добри, като ефекти на бос. Звучат леко различно, което е и причината

да съществуват два модела.

СЕ5 има повече възможности, затова е и малко по-скъп.

( и не е за ритане, като футболна топка, а за ритъм и сола.

става за всичко, btw)

Отговорено
Престанете да си пълните главата с глупости, заради това кой какво казал.

А и с ненужни дилеми, форума.

...( и не е за ритане, като футболна топка, а за ритъм и сола.

става за всичко, btw)

:singer::)

Отговорено

Виж на Диджитек Хардуайър серията хоруса. Аз имам ЦЕ 5 и бих го сменил за хардуайър с кеф!

Отговорено

Добре де, защо не чуеш семплите от сайта на бос или те мързи да го намериш сам и искаш линк?

Отговорено

Той човека си каза - по принцип питал. Малко като тия "какви перца ползвате, на какви китари свирите, аспержи или портокали предпочитате"... сякаш има значение ако аз кажа ЦЕ5 а тони Цх1 или обратното...

Отговорено
Вземи по-евтиния и ще си решиш дилемата. Това е моят съвет. ;)

Нз за вас но аз когато се колебая между 2 неща и мога да си го позволя винаги копувам по скъпото (ако не става въпрос за сирене де

там каквото и да си земеш шанса да не е от сухо мляко си е минимален ) но когато става въпрос за електроника ... е има си причина да е

по скъпо сосбедно след като не е направено тук в БГ... отдела по маркетинг си знае работата :thumbs_up:

GL HF GG

Отговорено

^ Не се чете и не се разсъждава. Това ми е извода

Казах точно и ясно: Причината за разлика в цента е повечето взъзможности на ЦЕ5, което предполага, че са ползвали повече елементи и оттам по- висока цена. Ей, не е теория на световната конспирация. И не е въпрос на по-скъпото.

И двата си звучат достатъчно добре. И на ниво бос. И двата ефекта са ползвани от световни звезди.

( СЕ1 - Сатриани,на Полис китариста- Анди Самърс. Се5 - Джордж Линч. За тези се сещам, а сигурно има и други имена)

Вече имам чувството, че трябва да ви помоля да отделите няколко минути за да чуте присетите на сайта на боса

и да си разрешите дилемата.

ТОЛКОВА Е ПРОСТО.

Отговорено
Нз за вас но аз когато се колебая между 2 неща и мога да си го позволя винаги копувам по скъпото (ако не става въпрос за сирене де

там каквото и да си земеш шанса да не е от сухо мляко си е минимален ) но когато става въпрос за електроника ... е има си причина да е

по скъпо сосбедно след като не е направено тук в БГ... отдела по маркетинг си знае работата smile.gif

В крайна сметка става въпрос за два чудесни хорус педала от които няма по-добър дори и откъм цена. А аз пък, когато купувам тествам на място най вече и се доверявам на слуха си - цената не винаги определя приложението. Дадох съвета си от практически опит - по лесно ще му бъде и ще постигне същия резултат, енсембъла е по-капризен откъм усилвател китара, както и от слух и преценка какво точно се търси и.т.н. затова и опциите за настройка са в повече оттам и цената скача...и двата ефекта ги познавам много добре. Щом задава такива въпроси значи човека е начинаещ и му трябва нещо по-лесно и универсално, супер хоруса на босс е със страхотен плътен и мек звук с достатъчно възможности и цената му ни най малко не е предпоставка за подценяването му.

Отговорено

С ква идея в глатава ги пускате тия теми "ми мен не ми трябва, щото няма да си го купувам, ама да питам, ей така"....