Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Темата е отпреди 100 години, но виждайки тази картинка, не се сдържах да я пусна точно тук :)

flipoutguitar.jpg

?!?!?!???!

Отговорено
  pacman написа:
Темата е отпреди 100 години, но виждайки тази картинка, не се сдържах да я пусна точно тук :)

flipoutguitar.jpg

?!?!?!???!

Е, това вече наистина е противно!

Браво, печелиш класацията!

Къде я откри?;)

Отговорено (Редактирано)
:):P :wow: :wow: :wow: гледам аз някакъв ноrмален стратокастър, чудя се какво толкова, зяпам, кйоря се, прави ми впечатлени `е нещо не е наред у тая китара ;):P след 2 минути разучаване установох че някаква обратно сглобена :wow: :wow: Редактирано от stratocaster
Отговорено
  pacman написа:
Благодарение на добрия стар Гугъл открихме кой кой бълва тези хххххх на нАуката и техниката :P

еми то само като видиш дебилската му снимка ти става ясно ;) няма си работа човека и обръща разни неща наобратно :) пък може и той да е обратен, знаеш ли. свят широк - хора всякакви :P

Отговорено (Редактирано)
  stratocaster написа:
еми то само като видиш дебилската му снимка ти става ясно  ;)

deweybout.jpg

ухххх че е симпатичен!

ама айде че пак усещам как ще навлезем в един оффтопик...

П.п. тая снимка толкова ме забавлява, че ще зема да си я плясна за аватар някой ден :)

Редактирано от pacman
Отговорено (Редактирано)

Продължавам да ви засипвам с все такива убави "китари", коя от коя по-прелестна ;)

Просто... тази тема странно ме привлича... незнам защо... :P

jolana_bigbeat.jpg

Китара и амп в едно...практично ;)

i-1.jpg

но цоммент... колаборация м/у Пришълецът и СССР

Редактирано от pacman
Отговорено
  Jareth написа:
Че не такива неща свири ли се? Аз си мисля, че се използват само за бой или бейсбол...

ами не знам. явно едно време са свирели на тези работи :) иначе сега се опитвам да намеря един линк който ще убие рибата. някаква китара имаше там, която като я видите ще се изпонадрискате от смях

Отговорено

А ето това тук :Dhttp://www.meatexz.com/cheesyguitars/ddr_violinguitar.html ;) най-горе,Орфеестото - би трябвало да е родно производство.И...Обърнете внимание как са написали името на страната ни... :)

Отговорено
  Snowwhite написа:
А ето това тук :Dhttp://www.meatexz.com/cheesyguitars/ddr_violinguitar.html ;) най-горе,Орфеестото - би трябвало да е родно производство.И...Обърнете внимание как са написали името на страната ни... :)

И все пак Българския бас е най-малко грозен.....

Призовавам нашия съфорумец Алекси Лайхо да постне снимка на първата си китара ...и ша изтрепе рибата...просто е уникална китара с "активна електроника"

Отговорено

Ами Gibson и Epiphone имат едни Flying-V модели, в които няма и капка елеганс - изглеждат като тулупи.

В сравнение ветата на Jackson са красиви, елегантни (като изключим триъгълниците по грифа и отвратителните бели кантове по ръба на грифа)

По принцип се кефя на метълски китарки (обяснимо), но в никакъв случай да не са с триъгълници и да нямат бели кантове! Една от причините да си продавам Ибанеца са именно тези метълски "екстри".

Телекастърът също не кефи заради безумно малката си глава, сложена върху тежко и тумбесто тяло.

Фен съм на BC Rich и имам един NJ Assasin, но освен този модел и Ironbird-а, намирам всички останали модели за отвратителни на външен вид.

Друга гнусна китара според мен е оня кичозен Dean, с който свиреше покойният Darrell (RIP)