Ignis Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Аааа,забравих да вметна....Албума на Norah Jones миналата година спечели 7 "Grami"-та...за звук,а барабинстът и Andrew Borger...свири с Bosphorus!A пък аз имам само един фус! Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 10, 2005 Отговорено Октомври 10, 2005 Ignis Ослушващ се * Мнения: 32 Регистрация: 13-September 05 Инструмент: Keyboards ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Цитирай
AccesS Отговорено Октомври 10, 2005 Автор Отговорено Октомври 10, 2005 кое ти е странно ,че знае за барабаните от повечето барабаниости ли ? Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 не бе като цяло по-скоро ми е забавно пък тва кой колко знае никакво зна4ение няма...според мен.....той така или иначе тоя форум все повече се превръща в място за избиване на комплекси...(Младост 1,2,3,4...Дружба...тва онова) Цитирай
AccesS Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 ...той така или иначе тоя форум все повече се превръща в място за избиване на комплекси...(Младост 1,2,3,4...Дружба...тва онова) зависи кой как го приема, не мисля че сериозно пишещите тук избиват някакви комплекси, странно досега бях останала с впечатление че ти си един от тях даващ ценни мнения и съвети, но да не разкрасяваме повече темата, тя и без това май се изчерпа 30 мин след пускането й Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 ей!!!който говори против Младост и Дружба,бой ше яде май :evil: Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Младост е кенеф. Проблемация? Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 тебе не мога да те бия щото си мой човек,ама некой друг ако го беше казал :evil: Цитирай
tupoto kopele Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 кое ти е странно ,че знае за барабаните от повечето барабаниости ли ? Искам да ти се извиня за това там за комплексите ....смисъл че аз съм малко импулсивен (зааради СКГТ (столична компания градски транспорт)може би)незнам преди да дойда в София не бях толкова нервен.....както и да е ами виж твоя човек Ignis верно бая информация има в главата си(малко се заяжда с Итсе Джем ма то понякога и аз тъй правя...Сори Итсе аз от любов )и така де интересно ми беше да прочета и останалите мнения на Ignis....Respect А когато аз успея да се въздържа от заяждане ще го искам и от останалите. Кацко това за Дружба и Младост...ми така е лафа бе....смисъл смешно е Цитирай
Ignis Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Нещо не мога да схвана в този форум....той ОТ МУЗИКАНТИ ЗА МУЗИКАНТИ ли е създаден или за хора заяждащи се и опитващи се да се изкарат НЯКАКВИ ВЕЛИКИ??? Някакви живеещи в ЦЕНТЪРА на най-мръсната столица,която съм виждал,на които им пречат накакви от КОМПЛЕКСИТЕ....това детска градина ли е,забавачница......или НЯКОЙ С НЯКОЙ ИСКА ДА СИ ОБЩУВА и ДА ДАВА МНЕНИЯ И ЗНАНИЯ....СЪЗНАНИЕТО НИ Е "КЕНЕФ" а не СГРАДИТЕ и комплексите.... ИМЕНА ХУБАВИ (tupoto kopele????)ПОДХОЖДАЩИ им явно...Това че съм написал КEYBOARDS-не означава че СВИРЯ само на такова НЕЩО!!!СВИРЯ И НА КИТАРА,БАС,ЦИГУЛКА....а на БАРАБАНИ СЕДНАХ В 7 Клас,приятелю!Това беше през 1977 година!!!САМ СИ СВИРЯ ТРАКОВЕТЕ НА ПАРЧЕТАТА,А ТИ? САМ СИ ИЗБИРАМ,КУПУВАМ И СМЕНЯМ КОЖИТЕ,НАСТРОЙВАМ БАРАБАНИТЕ,ИЗБИРАМ ЧИНЕЛИТЕ,САМ СИ СМЕНЯМ СТРУНИТЕ НА КИТАРИТЕ,САМ СИ СМЕНЯМ ГУМИЧКИТЕ ЗА АТАКА НА КЛАВИШНИТЕ------А ТИ? Само такива неща ли можеш да напишеш във форума???Каквито си отговорил?Само с този жест от снимката ли се оправяш,когато нещо не е на твоето?Само толкова ли неща си научил от живота???Браво! И знаеш ли...ти не си единствения такъв РАЗБИРАЧ НА ВСИЧКО...за жалост!ЗАЩОТО СИ ЗАПОЗНАТ САМО С НЯКОИ НЕЩА,КОИТО САМО ТЕБ ТЕ ВЪЛНУВАТ И ЗАТОВА ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ-ТАКА ЛИ?Ей за това сме на това ДЕРЕДЖЕ!В тази БГ!Защото само се ГЛЕДА СЕИР!!!.....500 ГОДИНИ МАЙКА,не са никак малко! Не съжалявам че пиша това,но...от 14 години съм в западни форуми и там такива разговори не се провеждат!Там всеки иска да научи нещо от някой-БЕЗПЛАТНО,ЗАЩОТО ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ПЛАЩА,А ТУК-КОГАТО НЯКОЙ РЕШИ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯТА-СЕ НАМИРА ВЕДНАГА КОЙ ДА ГО ОПЛЮЕ!ДОРИ И БЕЗ ДА ИМА ПОКРИТИЕ!Благодаря за вниманието! И ДА НЕ ЗАБРАВЯ-НЕ СЕ ЧУВСТВАМ НИКАК ДОРИ ЗАСЕГНАТ,САМО ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕ! Цитирай
Ignis Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 кое ти е странно ,че знае за барабаните от повечето барабаниости ли ? Искам да ти се извиня за това там за комплексите ....смисъл че аз съм малко импулсивен (зааради СКГТ (столична компания градски транспорт)може би)незнам преди да дойда в София не бях толкова нервен.....както и да е ами виж твоя човек Ignis верно бая информация има в главата си(малко се заяжда с Итсе Джем ма то понякога и аз тъй правя...Сори Итсе аз от любов )и така де интересно ми беше да прочета и останалите мнения на Ignis....Respect А когато аз успея да се въздържа от заяждане ще го искам и от останалите. Кацко това за Дружба и Младост...ми така е лафа бе....смисъл смешно е И НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОГО,ДОРИ ЗА МЕН БИ БИЛО УДОВОЛСВИЕ ДА СЕ ВИДЯ И ДА РАЗГОВАРЯМЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА С ВАС,А НЕ САМО ДА СИ ЧЕШЕМ ЕЗИЦИТЕ...КОЙ КОГАТО МОЖЕ!ЕЛАТЕ ПРИ МЕН,КАКВАТО ИНФОРМАЦИЯ ИМАМ-Е И ВАША! Цитирай
AccesS Отговорено Октомври 11, 2005 Автор Отговорено Октомври 11, 2005 ee приятелю, Оги. не се ядосвай тук нещата са малко нарочно зядливи. всеки малко или много се заяжда с другите, дразни ги , но приятелски не се ядосвай, нито пък някой друг Цитирай
YtseJam Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 Офтопик и селяния до шия. Браво, колеги, мерси много за добре засраните теми. Поздравления. Цитирай
pepijo Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 здрасти EMPEROR,защо не слозиш малко снимки на 11" фус Зилджан. това ми е мноо интересно Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 11, 2005 Отговорено Октомври 11, 2005 ми аз в тая тема сера щот ми обиждат домашния квартал,освен тва Итсето знае че не обичам мноо-мноо фусове,даже кат свиря,моя си стои полузатворен перманентно...иначе да се слагат дебели чинели за фусове хич не е оферта за мене,щото става фуса прекалено атакуващ като звук а тва хич не ме кефи Цитирай
Recommended Posts