Jump to content
Българският форум за музиканти

pepijo

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    drumz

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.kooler.org
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Location
    sofia

pepijo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Най- добре си вземи някоя турска тарамбука, те поне са направени за свирене и издържат, пък и са евтини. Питай някой 1алгаджия откъде или брятята роми теще да знаят. Ако не намериш - купувай от магазинчето - пак ще ти свърши работа! и най вече нищо да не ти спира хатъра да свириш - тва е най важното!
  2. на Аспарух има наистина едни Премиер. бяха около 1200- 1400лв, не помня сега. не знам само кои са по-добри в сравнение с Rydeen-а. по принцип всеки знае колко бедни и скъпи са нашите магазини.... защо не пробваш да купиш онлайн от немските напр. имат шипинг за Е съюз, и сега вече може и до нас да е ОК. до Гърция напр гледах 4е един сет от 440Евро ставаше с ддс и шипинг 600Евро. просто виж кък и как ще ти е по-евтино. ето линкове: tuk tuk i tuk tuk един съвет: за тези пари си вземи само барабани. за чинели по-натам и по - качествени! никога няма да съжеляваш, а пък и държат цена успех
  3. здр колеги, знам че ДИНАКОРД са оф. вносители или поне така си мисля, има ли някъде по евтини цени? мерси
  4. има и при Русинов някакви чинели от време на време. А май Динакорд вкарват чисто нови MEINL, PAISTE.
  5. здрасти, пращам ти един линк, оттам бях свалил едно кратко видео за тумбао стил от перкусионист Кубинец. Ако ти имаш някви др. давай! http://www.berkleeshares.com/drums__percussion
  6. здрасти EMPEROR,защо не слозиш малко снимки на 11" фус Зилджан. това ми е мноо интересно
  7. здравейте, защо не пробваш при Русинож, той имаше някакви РЕМО. Аз също предпочитам тях, но като няма други и ЕВАНС са страхотни.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.