Jump to content
Българският форум за музиканти

фусчета, мусчета


Recommended Posts

Аааа,забравих да вметна....Албума на Norah Jones миналата година спечели 7 "Grami"-та...за звук,а барабинстът и Andrew Borger...свири с Bosphorus!A пък аз имам само един фус!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 40
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Ignis

Ослушващ се

*

 

Мнения: 32

Регистрация: 13-September 05

Инструмент: Keyboards

:):):):):(;):(:):);):):):):):);):blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink::blink: ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не бе като цяло по-скоро ми е забавно :cheers: пък тва кой колко знае никакво зна4ение няма...според мен.....той така или иначе тоя форум все повече се превръща в място за избиване на комплекси...(Младост 1,2,3,4...Дружба...тва онова)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...той така или иначе тоя форум все повече се превръща в място за избиване на комплекси...(Младост 1,2,3,4...Дружба...тва онова)

зависи кой как го приема, не мисля че сериозно пишещите тук избиват някакви комплекси, странно досега бях останала с впечатление че ти си един от тях даващ ценни мнения и съвети, но да не разкрасяваме повече темата, тя и без това май се изчерпа 30 мин след пускането й

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кое ти е странно ,че знае за барабаните от повечето барабаниости ли ?

Искам да ти се извиня за това там за комплексите ;) ....смисъл че аз съм малко импулсивен :( (зааради СКГТ (столична компания градски транспорт)може би)незнам преди да дойда в София не бях толкова нервен.....както и да е :P ами виж твоя човек Ignis верно бая информация има в главата си(малко се заяжда с Итсе Джем ма то понякога и аз тъй правя...Сори Итсе аз от любов ;) )и така де интересно ми беше да прочета и останалите мнения на Ignis....Respect ;)

А когато аз успея да се въздържа от заяждане ще го искам и от останалите.

 

Кацко това за Дружба и Младост...ми така е лафа бе....смисъл смешно е ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещо не мога да схвана в този форум....той ОТ МУЗИКАНТИ ЗА МУЗИКАНТИ ли е създаден или за хора заяждащи се и опитващи се да се изкарат НЯКАКВИ ВЕЛИКИ??? :P;);););)

Някакви живеещи в ЦЕНТЪРА на най-мръсната столица,която съм виждал,на които им пречат накакви от КОМПЛЕКСИТЕ....това детска градина ли е,забавачница......или НЯКОЙ С НЯКОЙ ИСКА ДА СИ ОБЩУВА и ДА ДАВА МНЕНИЯ И ЗНАНИЯ....СЪЗНАНИЕТО НИ Е "КЕНЕФ" а не СГРАДИТЕ и комплексите....

ИМЕНА ХУБАВИ (tupoto kopele????)ПОДХОЖДАЩИ им явно...Това че съм написал КEYBOARDS-не означава че СВИРЯ само на такова НЕЩО!!!СВИРЯ И НА КИТАРА,БАС,ЦИГУЛКА....а на БАРАБАНИ СЕДНАХ В 7 Клас,приятелю!Това беше през 1977 година!!!САМ СИ СВИРЯ ТРАКОВЕТЕ НА ПАРЧЕТАТА,А ТИ? :( САМ СИ ИЗБИРАМ,КУПУВАМ И СМЕНЯМ КОЖИТЕ,НАСТРОЙВАМ БАРАБАНИТЕ,ИЗБИРАМ ЧИНЕЛИТЕ,САМ СИ СМЕНЯМ СТРУНИТЕ НА КИТАРИТЕ,САМ СИ СМЕНЯМ ГУМИЧКИТЕ ЗА АТАКА НА КЛАВИШНИТЕ------А ТИ? ;););):P

Само такива неща ли можеш да напишеш във форума???Каквито си отговорил?Само с този жест от снимката ли се оправяш,когато нещо не е на твоето?Само толкова ли неща си научил от живота???Браво!

И знаеш ли...ти не си единствения такъв РАЗБИРАЧ НА ВСИЧКО...за жалост!ЗАЩОТО СИ ЗАПОЗНАТ САМО С НЯКОИ НЕЩА,КОИТО САМО ТЕБ ТЕ ВЪЛНУВАТ И ЗАТОВА ДРУГИТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗКАЗВАТ-ТАКА ЛИ?Ей за това сме на това ДЕРЕДЖЕ!В тази БГ!Защото само се ГЛЕДА СЕИР!!!.....500 ГОДИНИ МАЙКА,не са никак малко!

Не съжалявам че пиша това,но...от 14 години съм в западни форуми и там такива разговори не се провеждат!Там всеки иска да научи нещо от някой-БЕЗПЛАТНО,ЗАЩОТО ВСЯКА ИНФОРМАЦИЯ СЕ ПЛАЩА,А ТУК-КОГАТО НЯКОЙ РЕШИ ДА ДАДЕ ИНФОРМАЦИЯТА-СЕ НАМИРА ВЕДНАГА КОЙ ДА ГО ОПЛЮЕ!ДОРИ И БЕЗ ДА ИМА ПОКРИТИЕ!Благодаря за вниманието!

И ДА НЕ ЗАБРАВЯ-НЕ СЕ ЧУВСТВАМ НИКАК ДОРИ ЗАСЕГНАТ,САМО ИЗКАЗВАМ МНЕНИЕ!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

кое ти е странно ,че знае за барабаните от повечето барабаниости ли ?

Искам да ти се извиня за това там за комплексите :P ....смисъл че аз съм малко импулсивен ;) (зааради СКГТ (столична компания градски транспорт)може би)незнам преди да дойда в София не бях толкова нервен.....както и да е ;) ами виж твоя човек Ignis верно бая информация има в главата си(малко се заяжда с Итсе Джем ма то понякога и аз тъй правя...Сори Итсе аз от любов ;) )и така де интересно ми беше да прочета и останалите мнения на Ignis....Respect ;)

А когато аз успея да се въздържа от заяждане ще го искам и от останалите.

 

Кацко това за Дружба и Младост...ми така е лафа бе....смисъл смешно е ;)

И НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ С НИКОГО,ДОРИ ЗА МЕН БИ БИЛО УДОВОЛСВИЕ ДА СЕ ВИДЯ И ДА РАЗГОВАРЯМЕ ЗА ТЕЗИ НЕЩА С ВАС,А НЕ САМО ДА СИ ЧЕШЕМ ЕЗИЦИТЕ...КОЙ КОГАТО МОЖЕ!ЕЛАТЕ ПРИ МЕН,КАКВАТО ИНФОРМАЦИЯ ИМАМ-Е И ВАША! :(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ee приятелю, Оги. не се ядосвай тук нещата са малко нарочно зядливи. всеки малко или много се заяжда с другите, дразни ги , но приятелски ;) не се ядосвай, нито пък някой друг ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми аз в тая тема сера щот ми обиждат домашния квартал,освен тва Итсето знае че не обичам мноо-мноо фусове,даже кат свиря,моя си стои полузатворен перманентно...иначе да се слагат дебели чинели за фусове хич не е оферта за мене,щото става фуса прекалено атакуващ като звук а тва хич не ме кефи

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.