Jump to content
Българският форум за музиканти

Steve Gadd !


Recommended Posts

Точно за това исках да пиша днес. За всички тия хора които не знам защо идват и защо си губят времето да са на концертите на такива велики музиканти.

 

Да защото имат покани (за без пари разбира се) и защото могат да се похвалят че са били на концерт на еди кой си много популярен музикант. Пък и да си бил на джаз концерт е някак - супер интелигентна работа. Защо да му се невиди фирмите които спонсорират даден концерт не се замислят малко на кого да ги дават тия покани - не коства много усилия да провериш аджеба на кого ще му е интересно и на кого не. Защото точно тия хора в много от случаите развалят цялото преживяване на тези които са си дали парите и са чакали тези изпълнители с години, а и може би не са вярвали че някога ще ги видят (тия дето сме се родили преди 1980). То не беше звънене на телефони, то не беше ставане, отваряне на врати, разговори по средата на парчетата. И за съжаление така е всеки път. За пляскането като на Златния Орфей няма да говоря. Да не говорим че светването на лампите е знак веднага да се юрнат да си ходят (кой пък в НДК го светва тия лампи). А е имало концерти при които музикантите са заслужавали да бъдат викани по 3-4 на бис. Но не би - светна лампата - аз си тръгвам.

 

Явно следващият път като отида на концерт в НДК (Джорж Дюк) ще си взема билет в оркестрината -дано поне тия кото са там, независимо че повечето и от тях са с покани, да им е интересно и да имат адекватно поведение.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.