P_A_C_H_O Публикувано Ноември 28, 2004 Публикувано Ноември 28, 2004 Тази песен изпълнява Мария. (една моя позната). Текста и мелодията също са нейни. Аранжимента е мое дело, като е използван жив тромпет. Записите са направени в спалнята а смесването в хола http://www.oczlan.net/free/plamen/Maria_FInal_Song.mp3 Цитирай
P_A_C_H_O Отговорено Ноември 28, 2004 Автор Отговорено Ноември 28, 2004 Чак пък толкова. Малко звучи като демо, на този стил му отиват повече живи инструменти. Мария прави парчето да звучи добре. Има срахотен глас. Цитирай
Armaggideon Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 Хубава е песента. Навява меланхолия Цитирай
nio Отговорено Ноември 29, 2004 Отговорено Ноември 29, 2004 на мен пък ми звучи, като low-level поп парче. на мария и вземете малко ефизол и мукусолван, да се пооправи, че ми звучи като болнава нещо. Цитирай
mike_portnoy Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Добре е...много ми хареса, евала. Цитирай
fLiSk Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Само това мога да кажа. Наистина добро. А като се има предвид,че e домашен запис... модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! Цитирай
sw1tched Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Записите са направени в спалнята а смесването в хола За днк записи ли иде реч . Ми не ме кефи как пее иначе инструментала бива Цитирай
Boyan Отговорено Декември 7, 2004 Отговорено Декември 7, 2004 Хубава песен, поздрави на авторката! И хубав глас, браво! Тромпетиста също мноо го бива! Виж, по аранжимента имаш още работа май... :think: Цитирай
TONY Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 I MEN MNOGO ME IZKEFI TOVA PAR4E VCIAKA CEDMICA SI GO SLUSHAM THIMB UP! Цитирай
boogerman Отговорено Декември 8, 2004 Отговорено Декември 8, 2004 Много готино парченце... Браво Усеща се един лек Шадейски полъх, но тва го казвам в добрия смисъл, не че е търсен или нещо подобно... Cool Успех :hello: Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 18, 2005 Отговорено Април 18, 2005 Тази песен изпълнява Мария. (една моя позната). Текста и мелодията също са нейни. Аранжимента е мое дело, като е използван жив тромпет. Записите са направени в спалнята а смесването в хола http://www.oczlan.net/free/plamen/Maria_FInal_Song.mp3 А в кухнята китайците са пляскали в ауфтакт... Майтап; вясвай се повече тъдява, тук всеки цепи неща коренно различни от егоцентричните ми вкусове. Ти си профи или... Айде със здраве :hello: Добро е, хайде още; за записа си трая, не по-горе от обущата, хлъц Цитирай
Recommended Posts