Black Bird Публикувано Октомври 5, 2005 Публикувано Октомври 5, 2005 http://www.cmusicforum.com/dimitar/quick-frozen_fruit.mp3 4.2 MB харесва ли ви песничката Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 и тоя саунд http://www.cmusicforum.com/dimitar/Melodia_Melody.mp3 Цитирай
Glacierise Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 (Редактирано) Mного е добра и песничката, и саунда! Ноо лежерно го раздаваш Кефи ме, че има много пространство в микса, така звучи много отворено и голямо. Бе екстра е. И мелодийките са ноо готини! Едит: Сега чух и втората, коментарите важат и за нея Единственото, дето не ме изкефи е липсата на плътност в ниските струни на акустичната китара, при тва в началото, където няма бас - голо звучи. Иначе - ноо яка употреба на щрайха, и интересно оркестрирано, абе супер е. Въпросче - как си го направил тоя ефект, при който панваш високите струни на арпежа на акустичната вдясно, а ниските - вляво? Пан-а ръчно ли си го чертал във времето, или има по-тарикатски начин? Редактирано Октомври 5, 2005 от Glacierise Цитирай
7thString Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Mного е добра и песничката, и саунда! Ноо лежерно го раздаваш Кефи ме, че има много пространство в микса, така звучи много отворено и голямо. Бе екстра е. И мелодийките са ноо готини! Едит: Сега чух и втората, коментарите важат и за нея Единственото, дето не ме изкефи е липсата на плътност в ниските струни на акустичната китара, при тва в началото, където няма бас - голо звучи. Иначе - ноо яка употреба на щрайха, и интересно оркестрирано, абе супер е. Въпросче - как си го направил тоя ефект, при който панваш високите струни на арпежа на акустичната вдясно, а ниските - вляво? Пан-а ръчно ли си го чертал във времето, или има по-тарикатски начин? Класическия начин е с EQ panning- един еквалайзер дето реже високите на единия канал и още един дето реже ниските на другия- и сичко ниско звучи само на единия, а високото- на другия. Разбира се има и други по ЕнтИлЕгентни начини Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 свириш високите регистри в единия канал, ниските в другия. Също и с EQ. А другите начини са ? @Glacierise Благодаря за отделеното време. Песните са просто проби ,нещо като учебни материали. След като реша как ще звучат ще ги презапиша и доразвия Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 свириш високите регистри в единия канал, ниските в другия. Също и с EQ. А другите начини са ? Самплитюд - Стерео енхансър ефекта, цепи честотната лента и можеш да въртиш по стерео картината както искаш И май бях виждал един Дилей плъгин, който можеше да му дефинираш на пинг-понг програмата кои честоти да енхансва в единия и в другия канал по отделно, но не си спомням кой беше, защото пък самия плъгин правеше изключително неприятни фазови проблеми и го разкарах много скоропостижно... Но на практика с ЕКу е същото... А най-добре да го изсвириш !!! Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 За второто: Малко компресийка ми се струва, че можеш да удариш на кухарката. С бърз атак тайм, разбираш защо (най-вече у лево става дума). Тея падове мъничко ми се струва да се блъскат с баса в ниските. Може да греша. А и баса добре си го изрязал ама имам чувството, че си могъл малко по-височко да почнеш резнята. Тоз път фазите не ги коментирам Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 (Редактирано) е аз вече тея фази ми омръзнаа И да ги има и да няма все е една е др****та Редактирано Октомври 5, 2005 от Nalbantov Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Много яко, само басът ми идва малко по-силен. Ниските като цяло на първото са бая. Това си е лично мнение де . Иначе за парчетата и свиренето няма какво да се говори Цитирай
Recommended Posts