Black Bird Публикувано Октомври 5, 2005 Публикувано Октомври 5, 2005 (Редактирано) AMD SEMPRON 3000+/64BIT/S754 NF4/S754 Смятам да си сменя процесора и чипсета с тези Някой работил ли е с нфорс 4 с аудио и миди защото прочетох че не е много удачен чипсета.... Да споделите моля Редактирано Октомври 5, 2005 от Nalbantov Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Аз съм с някаква такава конфигурация: Athlon 64 3800+ x2 (dual core) NForce 4 SLI (asus a8n sli premium) 2х 512 DDR 400 (CAS 2.5) M-Audio Audiophile 192 Ами нямам никакви грижи засега. Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 аз па съм с ВИА чипсет и съм доволен, 1гб рам и 2 диска, нямам пейдж файл и с новите драйвери за 1212М свиря с 4 милисекунди пиано с педал 1 гб близо, а другите по-малки джунджурии си свирят на 2 мс без проблеми процесора е 2800 Атлон 64. Понякога зацепва DAW-a и започва да прави грешки при запис, но това се оправя с рестарт на приложението и готоо Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Много е вероятно зависването да е свързано с драйверите, но доколкото разбрах ЕМУ смятат да изкарват някакви нови и по-добри. Аз не съм имал нито едно зависване или какъвто и да е проблем с конфигурацията, която написах, но и не знам как точно да я натоваря за да клекне. Подобна е ситуацията и под 64bit Windows XP, явно м-аудио имат идея как да си пишат драйверите. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 аз па съм с ВИА чипсет и съм доволен, 1гб рам и 2 диска, нямам пейдж файл и с новите драйвери за 1212М свиря с 4 милисекунди пиано с педал 1 гб близо, а другите по-малки джунджурии си свирят на 2 мс без проблеми процесора е 2800 Атлон 64. Понякога зацепва DAW-a и започва да прави грешки при запис, но това се оправя с рестарт на приложението и готоо New PatchMix and Drivers V1.81 available now. с тях ли си? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 (Редактирано) аз па съм с ВИА чипсет и съм доволен, 1гб рам и 2 диска, нямам пейдж файл и с новите драйвери за 1212М свиря с 4 милисекунди пиано с педал 1 гб близо, а другите по-малки джунджурии си свирят на 2 мс без проблеми процесора е 2800 Атлон 64. Понякога зацепва DAW-a и започва да прави грешки при запис, но това се оправя с рестарт на приложението и готоо New PatchMix and Drivers V1.81 available now. с тях ли си? АСУС P5GD1 Про ми е дъното 775 чипсета, два диска, 1Гб рам... на 2мс кърти мифки с Батери , ДФХ 1, Два Гаритан Пърсънъл оркестра и 2 Артуриа мууга + 3-4 адио трака.... и аз съм с тях - 1.81 драйверите култ ... Редактирано Октомври 5, 2005 от synchu Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 сънчу ти азио ли или вдм в Сонар бре? Шото Пешо има кахъри и с новия дривер Нещо му размествал тайминга на аудио миди... Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 (Редактирано) Самплитюд + АСИО... проверка на буферите му е лелята. И на мен нещо ми се базикаше. Ама му рисетнах буферирането на Самплитюда на дифолт и "грейна" Редактирано Октомври 5, 2005 от synchu Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 Самплитюд + АСИО...проверка на буферите му е лелята. И на мен нещо ми се базикаше. Ама му рисетнах буферирането на Самплитюда на дифолт и "грейна" я тез буфери ше ги има ли в Нуендо ? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Самплитюд + АСИО...проверка на буферите му е лелята. И на мен нещо ми се базикаше. Ама му рисетнах буферирането на Самплитюда на дифолт и "грейна" я тез буфери ше ги има ли в Нуендо ? е сигур има некви настройки на буферите в Нуендо? Не вярвам да няма ? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 (Редактирано) Самплитюд + АСИО...проверка на буферите му е лелята. И на мен нещо ми се базикаше. Ама му рисетнах буферирането на Самплитюда на дифолт и "грейна" я тез буфери ше ги има ли в Нуендо ? е сигур има некви настройки на буферите в Нуендо? Не вярвам да няма ? еми аз ся с тия дривери на сегашната нема буфер... другата седмица като дофтаса емуто ше вида за новопоявили се буфери... Редактирано Октомври 5, 2005 от Nalbantov Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 е те не зависят (директно) от драйверите на картата? Самия софтуер си има някакво буфериране, което трябва и в Нуендо да е настройваемо ? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 5, 2005 Автор Отговорено Октомври 5, 2005 (Редактирано) е те не зависят (директно) от драйверите на картата? Самия софтуер си има някакво буфериране, което трябва и в Нуендо да е настройваемо ? преди време с креатив лаиф имах некви буфери после с новата изчезнаха Редактирано Октомври 5, 2005 от Nalbantov Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 трябва да има некъде б'ли го - Нуендо и Кюбейз не потребявам...но едва ли ше са го оставили само да може да си сетваш буферите през АСИО драйверите на картата?> Цитирай
peshoy2k Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 (Редактирано) абе имаше по нуендото буфер сайз бре едит: абе тва прелоуд амаунт не е ли тва Редактирано Октомври 5, 2005 от peshoy2k Цитирай
Recommended Posts