Bobolin Публикувано Октомври 4, 2005 Публикувано Октомври 4, 2005 (Редактирано) Вечер е. Седя си в стаята и побяснял от жуженето на 6-та и от части на 5-та струна (което е една друга обширна тема) седя пред компютъра заровен в howto-та за setup-ване на китара. Зад мен скромният ми Jackson седи полуразглобен на леглото в очакване на интервенцията ми. И точно в този момент в стаята най-невинно се вмъква моя домашен любимец - едногодишен (30 кг.) голдън-ретривър - Арчи. Поглеждам го с досада и продължавам четенето. След около минута инстинкта ми подзказва (такъв се създава след няколко години съжителстване с всеядно - паркет, балатум, дърво, желязо, кабели и т.н. куче), че нещо зад мен отива на зле. Обръщам се и виждам как моя красавец осъзнал емоционалния взрив, който ще се излее след миг върху него, сконфузено навежда глава и от устата му изпада една от разглобените плочки горе на заключването при главата на флойда ми. Опитвам се да овладея паниката в мен. Почти успявам. Отчаяно търся болтчето от заключването. Няма го. Хващам песа и му разтварям устата. Оглеждам подробно вътре - няма го. Вдигам му езика - гледам под него - и там няма. За миг ми минава идеята как ли изглеждам отстрани - представям си отговора - не ми харесва. Стигам до извода, че заветната бурма е изконсумирана. Веднага обаче ми хрумва стратегия - утре го дебна на разходка и като клекне да облекчи повига на природата аз с едно наилонче прибирам лайненцето и после гнус не гнус си търся в него болчето. Ако не излезе сутринта на вечерната разходка. Малко ми олеква но само малко - поне имам план. Минавам след два часа (изчетох около 20-30 туториала за сетъпване, разглабях и сглабях, мерих, въртях - 5 и 6-та жужят но това е една друга тема) през коридора и поглеждам гузно заспалия ми пес и о изненада. Пред него бурмата. Помирисвам я - не е излязла оттам откъдето очаквах. Та това е в общи линии. Хепи енд. Редактирано Октомври 4, 2005 от Bobolin Цитирай
Steve_Vai Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 Вечер е. Седя си в стаята и побяснял от жуженето на 6-та и от части на 5-та струна (което е една друга обширна тема) седя пред компютъра заровен в howto-та за setup-ване на китара. Зад мен скромният ми Jackson седи полуразглобен на леглото в очакване на интервенцията ми. И точно в този момент в стаята най-невинно се вмъква моя домашен любимец - едногодишен (30 кг.) голдън-ретривър - Арчи. Поглеждам го с досада и продължавам четенето. След около минута инстинкта ми подзказва (такъв се създава след няколко години съжителстване с всеядно - паркет, балатум, дърво, желязо, кабели и т.н. куче), че нещо зад мен отива на зле. Обръщам се и виждам как моя красавец осъзнал емоционалния взрив, който ще се излее след миг върху него, сконфузено навежда глава и от устата му изпада една от разглобените плочки горе на заключването при главата на флойда ми. Опитвам се да овладея паниката в мен. Почти успявам. Отчаяно търся болтчето от заключването. Няма го. Хващам песа и му разтварям устата. Оглеждам подробно вътре - няма го. Вдигам му езика - гледам под него - и там няма. За миг ми минава идеята как ли изглеждам отстрани - представям си отговора - не ми харесва. Стигам до извода, че заветната бурма е изконсумирана. Веднага обаче ми хрумва стратегия - утре го дебна на разходка и като клекне да облекчи повига на природата аз с едно наилонче прибирам лайненцето и после гнус не гнус си търся в него болчето. Ако не излезе сутринта на вечерната разходка. Малко ми олеква но само малко - поне имам план. Минавам след два часа (изчетох около 20-30 туториала за сетъпване, разглабях и сглабях, мерих, въртях - 5 и 6-та жужят но това е една друга тема) през коридора и поглеждам гузно заспалия ми пес и о изненада. Пред него бурмата. Помирисвам я - не е излязла оттам откъдето очаквах. Та това е в общи линии. Хепи енд. Всичко е добре, когато завършва добре :arrow: добре, че не се е наложило да видиш отблизо единия "край" на кучето си и произведенията му Успех с поправката на китарата! Цитирай
stratocaster Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 хехе за кучето, радвай се че не ис му бъркал в ....цата по скоро въпроса който мога да започна да нищя е за 5-6 струни на въпросната китараааааааа такамммммммм не ти трябва сетъпване не знам доколко си запоснат с устройството на флойда, но ще отбележа че той се крепи на два болта - стъдове. те се завиват или развиват в зависимост от това дали искаш да свалиш или вдигнеш флойда. щом 5-6 пращят значи развий с половин - един оборот горния стъд и си готов не ти трябват книги, учебниси и таралясници секви )) и да храниш кучето че току виж изяло китарата Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Хе,хе Татко, Бог да прости, обичаше да казва: "Човек като има късмет на сън се насира" Мноо добър скеч. Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 луд си бате - много увлекателно си пресъздал ситуацията Цитирай
TONY Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 един познат Милко(който май ве4е не свири) имаше боксер и задьлжително си дьржеше китарите отгоре на гардероба!!! Цитирай
drizzt Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Много яка случка Съседското куче пък изпитва панически страх от китарата ми .. Идвало е вкъщи и като взема да свиря подвива опашка и пали по надалече Явно не ми е добра свирнята и като дрънкам "жалеят звяр и природа" дет е казал поетът Цитирай
SlipFly Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 яко яко ... добре че не ти се наложило да правип гнусотии)) Цитирай
bigjav Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Кефих се яко дорде четох таз случка. Ма, май требваше да в Говорилня , а? Нищо, таланта си личи отдалеч. Бравос! Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Добре, добре. Аз на твое място най - вероятно щях да разкостя кучето :killyou: . Цитирай
James Hetfield Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Добре, добре. Аз на твое място най - вероятно щях да разкостя кучето :killyou: . За плочката щеше да яде шутове ама за бурмата сигурно щеше да има дисекция... :killyou: Цитирай
ALBIREO Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Ако ти се случи някой чарк да бъде "изяден" - дай разхлабително на кучето и така няма да "ровиш" из фекалиите а ще използваш пинсета или там каквото имаш под ръка - после силна струя вода, после сапун и ей такива неща То кучето не е виновно Цитирай
Crimson Отговорено Октомври 9, 2005 Отговорено Октомври 9, 2005 Тоя случка заслужава да я разкажат в "Добрата новина" по bTV Цитирай
Recommended Posts