BlueZone Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Ето и моят скромен принос чрез "китарка на масичка" : Great Gig In The Sky Цитирай
Додо Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 (Редактирано) ... Нямам думи. Редактирано Март 24, 2009 от Додо Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 ^^Супееер! Аз мисля, че джемът вече е факт... и прилагам Официално обръщение към Модовете "да ни поставят на място"! Скъпи ни Модове, Под давление на подстрекателката Aquarelle в този ъгъл на форума се обособи ударна група почитатели на Пинк Флойд. След известни колебания, в нашите редици съзря желанието да бъдем командировани в раздел „Джем" (барабар с темата). Обещаваме да отговорим и на най-мрачните очаквания и самоотвержено да джемим върху трака, докато от Флойд не остане нищо! Сега съдбата ни е във вашите ръце… Yours sincerely, The Pink Floyd Jamming Task Force Цитирай
Telerig Отговорено Март 25, 2009 Отговорено Март 25, 2009 (Редактирано) Към молбата на The Pink Floyd Jamming Task Force се присъединява и Обединено движение на стадата от китаристи в БГ. Редактирано Март 25, 2009 от Telerig Цитирай
Бицев Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Браво, бе - страхотни сте! Аз го чух преди 2 дни от подписа на Ангелина, ама се въздържах да ви похваля ('къв съм лош!). Сега обаче не мога да се въздържа - макар че поводът да се обадя е друг: Записвам се и аз в как-го-нарекохте-там Дружеството за Защита на Изчезващия Животински Вид Флойдомани. Ако има и Дружество специално за DSOTM - висота на висотите е тоя албум. Трябва да се учи в задължителната програма на средните училища. Да се правят каквито и да е кавъри на тая музика трябва сериозен кураж. Да се правят добри кавъри - трябва сериозен талант. Същото важи и за джемовете. Дотука е блестящо - следя темата в очакване на още! Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 Много благодаря на Дежурния Мод по местене на теми! ^Бицев, ти рано-ранил (5 часа сутринта!), та да ни похвалиш... Чакам с огромна радост @Telerig и други представители на неговия талантлив вид! (Те си се знаят...) А защо не и още едно соло от @Aquarelle, която положи началото на темата... с такова респектиращо качество! Време е за джем! Цитирай
Бицев Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 ^Бицев, ти рано-ранил (5 часа сутринта!), та да ни похвалиш... Аз съм в друга часова зона никога не ставам в 5часа (и в 7 не ставам) Цитирай
MDFk Отговорено Март 27, 2009 Отговорено Март 27, 2009 Чудесно, ама чудесно изпълнение и от 3мата! Цитирай
peshoy2k Отговорено Март 28, 2009 Отговорено Март 28, 2009 (Редактирано) еееееее, форевъргрийн някъде не на скоро попаднах на видео за тоя албум и за грейт гиг разправяха, че са я оставили в студиото да си джеми и останали удивени и го записали, нещо такова, ако не ме бърка паметта Ангелина, искам да ти ставам съсед Редактирано Март 28, 2009 от peshoy2k Цитирай
Aquarelle Отговорено Март 28, 2009 Автор Отговорено Март 28, 2009 Мдам...точно този филм и тази случка споменах по-рано в темата - поредицата е Classic Albums и филма е жесток Гледала съм го 4 пъти, но бих го гледала още не знам колко...много Цитирай
Telerig Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Мдам...точно този филм и тази случка споменах по-рано в темата - поредицата е Classic Albums и филма е жесток Гледала съм го 4 пъти, но бих го гледала още не знам колко...много И аз така! Извинявам се за оффтопика обаче...тая група и всичко свързано с нея ми е болна тема, няма да казвам нищо повече по горният пост защото почна ли ще се отплесна. Цитирай
Zero Tolerance Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Моята глава е счупена...Не вярвах ,че някога ще чуя толкова успешен кавър специално на това парче... Просто на места все едно си пее Clare Torry :x ...Поклон! Цитирай
Rock Forever Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 Още един фен на Флойд изказва почитания Цитирай
Aquarelle Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 Понеже много се вдъхнових от темата за hammond-ите и реших така импулсивно да включа любимият ми B4 (виртуален за съжаление) и да подкрепя Ангелина в агресивната част...и накрая, за да съм съвсем нахална, записах и едно синтче...то малко Marillion-ско се получи, но все пак мисля, че е в духа на парчето...или епохата поне...надявам се да не ме разпнете заради своеволията си върху тази иначе гениална песен цък Цитирай
Recommended Posts