Zero Tolerance Публикувано Март 10, 2009 Публикувано Март 10, 2009 (Редактирано) Дойде ми идея да направя една от най-гениалните композиции на Флойд... Обаче не мога да намеря читав бекинг трак..и от части ми трудна за вадене... Затова се ограничих до записване на няколко китари . Записах 4 трака , миксирах с куул едит и ето го резултата.... : Цък акустична версия Ако някой може да ми даде бекинг трак ще съм безкрайно благодарен . Редактирано Март 10, 2009 от Zero Tolerance Цитирай
Додо Отговорено Март 12, 2009 Отговорено Март 12, 2009 Не обичам да критикувам, ама понякога се налага. Записа не е добър, но пък свиренето става... Но това което най - много не ми харесва е, че си написал Pf, пък и си добавил :Р... Знам, че живеем в развиващ се свят, с напредващи технологии, скайп, интернет и други глупости, но така каквото и да изсвириш ще ми звучи адски неуважително и несериозно. Сеедно са LP или COB или ASDABQWEADA... Цитирай
JD Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 Факт е, че парчето не е от клишетата, които са предпочитани за кавъри на PF. И това определено ти прави чест. Китарата е зверски фалшива. Това не ти прави чест Целият албум "Animals" е много специфичен. "Dogs" определено е интересен избор за кавър. Знам, че по принцип кавъри на PF се приемат изключително трудно (самият аз се сещам за 1-2, които наистина ми харесват), но това не трябва да се превръща в причина за небрежност. Вслушай се по-внимателно във високите бендове на Гилмор - чудовищно точни и същевременно емоционални. Поздрави! Цитирай
Recommended Posts