nasko Отговорено Октомври 4, 2005 Отговорено Октомври 4, 2005 Много са готини тези китари,но са и доста скъпи!Евтините модели са Корейски и не си заслужават.М/у другото Ники Драгнев е станал дистрибутор на ПРС и е внесъл няколко модела.Не съм ги виждал,но той ми каза че е внесъл и един custom24, като моя.Ако се интересуваш,мога да те свържа с него,но цената ще е над 2600$,ако е made in usa... да наистина цецо ми каза че друг ги внася "prs"takamine " i ovation"- а PRS-CUSTOM 24 беше с артист quilt top. s hard case-много беше готина ,обаче не ми дадоха да я пробвам(може би защото знаят .че съм пианист и не свиря много добре на китара) но някои китарист може да пита за тази китара,има и каталог там.цената е обаче към 3000 евро. ако някой има впечатления нека да пише. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 ако е Къстъм24 няма как да е мейд ин "другаде" освен ЮСА ... аз пробвах един от СЕ моделите демек корейските също (не Сантана, а другия - един сив такъв, пак на некъв сигничър корейския вариант, на некъв от нюметълските групи), но няма нищо общо освен Пол Рид Смит надписа - с 'дъ риъл тфинг".... Да не е бил модела на Марк Тремонти от CREED, който е сингъл кътауей. Toчно ...Тремонти СЕ Данкс... Цитирай
bulby Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Преди няколко часа бях във въпросното магазинче и наистина имаше един PRS изложен на витрината. Другите китари бяха Hamer, Aria Pro и Stagg. Имаше и акустични/класически китари Takamine, като пробвах и много си харесах един такъв с пиезо за 575лв - вчера бях пробвал разни стагове и на този грифа и изобщо фийлинга е съвсем различен Цитирай
synchu Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Преди няколко часа бях във въпросното магазинче и наистина имаше един PRS изложен на витрината. Другите китари бяха Hamer, Aria Pro и Stagg. Имаше и акустични/класически китари Takamine, като пробвах и много си харесах един такъв с пиезо за 575лв - вчера бях пробвал разни стагове и на този грифа и изобщо фийлинга е съвсем различен На прав път си, друже А случайно да видя работното време и по-специално дали бачка в събота? Цитирай
wolfgang Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Преди няколко часа бях във въпросното магазинче и наистина имаше един PRS изложен на витрината. Другите китари бяха Hamer, Aria Pro и Stagg. Имаше и акустични/класически китари Takamine, като пробвах и много си харесах един такъв с пиезо за 575лв - вчера бях пробвал разни стагове и на този грифа и изобщо фийлинга е съвсем различен На прав път си, друже А случайно да видя работното време и по-специално дали бачка в събота? абе аз ли недоразбрах, но къде се намира това магазинче? Цитирай
bulby Отговорено Октомври 5, 2005 Отговорено Октомври 5, 2005 Между другото, оказа се, че Ники Драгнев ( http://www.music-filibe.com ) зарежда със стока въпросното магазинче... Цитирай
Recommended Posts