!!!KaTsArA!!! Публикувано Март 5, 2009 Публикувано Март 5, 2009 Хора купих се електронни барабани Ямаха ДТЕКСПРЕС3 и като си включа слушалките се чува едно много дразнещо бучене на тях, не че не се чува как свиря- чува се, но като спра бученето направо ме побърква. Ако някои може да ми помогне ще съм му безкраино благодарен Цитирай
boreto Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 Сигурен ли си, че проблема не е в слушалките? Или по-специално кабела им? Цитирай
!!!KaTsArA!!! Отговорено Март 7, 2009 Автор Отговорено Март 7, 2009 еми едва ли е от слушалките- те са чисто ново купих ги от РАИЗИНГ ФОРСЕ а и включвам и други слушалки и с тях пак бучи Цитирай
Krasi_78 Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 Хора купих се електронни барабани Ямаха ДТЕКСПРЕС3 и като си включа слушалките се чува едно много дразнещо бучене на тях, не че не се чува как свиря- чува се, но като спра бученето направо ме побърква. Ако някои може да ми помогне ще съм му безкраино благодарен СМЕНИ АДАПТЕРА Цитирай
Prodrummer Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 (Редактирано) Не съм сигурен дали беше на този модул, но ако да ...би трябвало да има две букси за аутпут. В случай че ти е от скоро и не си забелязал, виж. Пробвай и с двете ако има. Ако няма съжалявам за това се сещам. Редактирано Септември 10, 2009 от Prodrummer Цитирай
Recommended Posts