Paliev The Butcher Публикувано Октомври 1, 2005 Публикувано Октомври 1, 2005 Пеете ли ? Защо ? Защо не? Има ли барабнист който да пее и да ви кефи ? Аз само Бил Уорд май съм гледал как се мъчи...не мога да се сетя в момента. Цитирай
The Crow Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Това да пееш изцяло в една група за мен е супер гадно.Трябва да мислиш текст и партийте си на барабаните .Абе за мен пеенето когато си зад барабаните е трудно,ама има хора на ,който им се отдава и си факт :read: .А въпроса за пригласянето е вече друго нещо. Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 саму идно шти кажъ баткъ-ФИЛ КОЛИНС :hello: :read: па и Мони от Обратен Ефект допреди малко го слушах как пее Цитирай
darmonko Отговорено Октомври 1, 2005 Отговорено Октомври 1, 2005 Soni Emory много яко забиваше рап на концертите на Earth Wind And Fire в годините когато в рапа все още не се пееше за кучки и кинти и рапърите не гледаха лошо...А Ralph Johnson който все още е перкусионист в тая група все още пее беквокали които май са си направо вокали Manu Cache се изявява при Стинг само че на френски иначе и аз пея в банята под душа... Цитирай
eL_NinYo Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 (Редактирано) Drums_master е имал даже кариера като певец(доста успешна-печелил е конкурси,концерти с филхармония....ехеее) и затова няма спасение за него ! Пее,че пушек се вдига Редактирано Октомври 2, 2005 от Drums_master Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Барабанистът на Kreator пее на Renewal и май че и на още един-два албума (говорим за основен вокал, не за бекинг). Не му знам името, може вече да не е в бенда. Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 едно време помня имаше една БГ група "Кукери" с пеещ барабанист - голям кеф беше като ги пуснат по телевизора Цитирай
james Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Аве, gorer... мисля, че Миле Петроза си е основен вокал на Криеътьр от както е създадена групата. В Ренюал също! Едва ли Вентор е основен вокла там!!! това го пише adXok!!! Цитирай
Anakon Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Роджър Тейлър от Queen пее в някои парчета, веднага се сещам за "Im In Love With My Car", имаше и други ама в момента не мога да си спомня кои бяха...Иначе мисля че пее и в соловите си албуми. Пича се справя доста добре според мен, вади един дебел мъжки трезгав глас, малко нехарактерен спрямо визията му на русоляво момченце Цитирай
Smokejack Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Stett Howland от W.A.S.P. видях го с очите си на саундчека и не можах да повярвам направо колко яко пее този човек.В интерес на истината пее доста по добре от Blackie Lawless ...ъъъъ бай дъ уей Mike Portnoy припява също на не малко места в парчетата на Dream Theater Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Барабанистът на Kreator пее на Renewal и май че и на още един-два албума (говорим за основен вокал, не за бекинг). Не му знам името, може вече да не е в бенда. в Renewal пее едноименната песен сам. Доста добре се справя, макар че по-зле изглеждащ на сцената човек не съм виждал никога. Не се сещам да пее други песни сам, но в няколко припява от време на време. Между другото като ги напусна, Петроза не му пя партията... Името му е Jürgen Reil по прякор Ventor и като барабанист се справя доста добре, но просто изглежда неприятно на сцената... Kreator uber alles! Цитирай
DILETANT Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Don Henley от Eagles в Hotel California. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 2, 2005 Отговорено Октомври 2, 2005 Chris Reifert / Autopsy - нито пее, нито свири, ама е култ Цитирай
Recommended Posts