drummer_93 Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Ето клипче с доста по-добро качество, от това в сайта на BTV за тези, които не са го гледали. Иначе мен предаването много ме изкефи, хубаво си посвириха бенда, Венко си заби яко...заслужава скъпите барабани и чинели, на които свири определено.
kvelikov Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 За Венко - свири като за световно...Евала! За Слави - ... За "Балкантото" на бенда - язък за добрите музиканти... Но "СУББУФЪРА" и "СУБУУФЪРА", Венко, са две различни неща...:--) Сори, но не се сдържах...
nosorozitemu Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 За мен лично самото предаване не беше нещо кой знае какво, но барабаните и задбарабанното устройство са super.Според мен не е лошо да се анализират подобен тип предавания, концерти и всякъкви други типове изяви.
visorski Отговорено Март 6, 2009 Автор Отговорено Март 6, 2009 За мен лично самото предаване не беше нещо кой знае какво, но барабаните и задбарабанното устройство са super.Според мен не е лошо да се анализират подобен тип предавания, концерти и всякъкви други типове изяви. Аз и с такава цел пуснах темата , защото в България рядко има предавания за подобни неща , което е жалко . Смятам че е много по-добре да излъчват такива предавания за български музиканти и техните инструменти , отколото да гледаме постоянно "чалгии пайнерки" и др такива.
vihro Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 ^ Основен принцип на пазарната икономика е "търсенето определя предлагането"-май така беше,да прощават икономиците ако не съм цитирал точно
fusion Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Ех, хора, не разбирате от гъзария или както го наричат културните хора "снобизъм". Идеята на гъзърлъка е когато имаш пари да го покажеш. Което не е нещо лошо. Просто в повечето случаи хората, които държат да са гъзари са лоши. Това, че Венко по собствено или не желание си удря името всяка делнична вечер не го прави позьор, нали? Не е лоша темата, но хайде обсъждайте и смислени неща
vihro Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Ти май бъркаш гъзарията или както културните хора го наричали "снобизъм", с професионализъм - какъвто е случая с Ку Ку бенд.Свиренето на марков и качествен инструмент не трябва да се разглежда като снобарщина,поне Про-музикант не би гледал така на нещата.
Yves Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Извинявай, ама е чиста снобарщина да имаш сет за 5 бона и да свириш с него чалга А това как тука вече не знам колко вечери подред се опитват да се самолансират и си показват гиъра....и той Гологлавия и той се прави на разбирач и къде научил и къде не научил някой термин или марка и уж да водят някакъв музикантски диалог. Такава жалка халтурка не бях виждал скоро.
eL_NinYo Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Чакай сега - какво общо има цената на инструмента с това,каква музика свириш ?
vihro Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 (Редактирано) Ами не ги гледай,бе приятелю.Свири си в мазата на кофти инструменти и това е.А който си има изисквания за звук,цели качество и е Про ще свири и на сет за 10 000$$$$ дори и чалга.Не виждам никакъв проблем Редактирано Март 9, 2009 от vihro
Yves Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 (Редактирано) Ми не знам...може да е предрасъдък от моя страна, но все едно да си купиш мазерати и да го използваш за такси... Оу, много си тънкообиден, извинявай... Редактирано Март 9, 2009 от Yves
vihro Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 (Редактирано) Е,нали по предназначение ще се ползва?Пари нали ще изкарвашЗначи всичко е ОК Но понеже по-горе имаше призив да обсъждаме по-стойностни неща,предлагам да спрем с дребнавостите,че назад има подобна тема за Венко с не много хубав развой.Та, чуденката ми е,след като той си е поръчал да му направят чинелите серия Power-X и му е изписано името на тях,защо тогава намерих в един сайт да се продава същата серия без името му? Редактирано Март 9, 2009 от vihro
Yves Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 От техническа гледна точка - да, от морална - не.
eL_NinYo Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Ама той не го има този сет за да свири чалга ! Той го има,защото го е заслужил със свирене ! А от там нататък решава дългия...
Yves Отговорено Март 9, 2009 Отговорено Март 9, 2009 Ама ясно ми е тва. Аз не казвам, че Венко не го заслужава. Напротив, доколкото разбирам от тая работа е много добър барабанист. Казвам, че за концепцията и нуждите на шоуто такъв сет е снобарщина, а това да го демонстрираш и да правиш реклама и на производителя и на сигначър модела е....ясно, че Дългия командва и тая цялата пародия идва от грандоманските му комплекси. На мен точно тая показност ми е неприятна.
Recommended Posts